100 dagar kvar tills det smäller

hell yeah! idag återstår 100 dagar till sweden rock :) som jag längar! helt galet kul är det.

måndag idag. my beloved anna är tillbaka i halmstad efter 1 vecka i st anton. lyckost henne! vi har varit och storhandlat idag, eller ja, hon har storhandlat, jag har varit chaufför då hon inte har någon bil ;) haha.

snart är det big brother. alla hönsen är verkligen inte hemma hos dom!

hade även tänkt börja se vampyrernas dagböcker nu också. bra serie säger många, men jag har aldrig sett och fick låna första säsongen av anna nu :)

baby, you set my heart on fire!
<3 H

säger som martin i big brother,


- du har tagit ut mitt hjärta, spottat på det, och satt tillbaka det igen!

gaah.

jag saknar verkligen min vapendragare nu!
<3 H

you set my heart on fire

söndag. v8 är snart slut.
helgen har varit bra.
fest, handboll, gemenskap med malin, shopping.

gårdagen var mycket trevlig. först var jag och kolla drott-krems, drott-vinst vilket innebär kvartsfinal i europacupen :) wiiiho! sen mötte jag upp malin och emil för kvällens fest.

nu ska jag snart på handboll. halmstad hp - borås. skulle spelat match själv men har fortfarande ont i min framsida lår och kan inte trycka ifrån riktigt när jag ska springa så känner att det inte är värt att åka med och kunna halvspela och få mer ont :/ hoppas givetvis på vinst uppe i lysekil! go tjejer!

imorgon börjar skolan igen. hupp.
och det är BARA 17 dagar kvar tills min vapendragare kommer hem <3

<3 H

vila i frid jonas ernelind.

vill börja detat inlägget med att hedra en riktigt duktig handbollsspelare - jonas ernelind.
igår avled han, endast 34 år ung, i cancer.

vila i frid jonas ernelind.



fredag igår. vilket innebar csn :) wooppi!
jag och majsan begav oss in till stan. och jo, det blev lite shopping trots allt. jag som inte skulle handla något denna månaden. så gick det med det.

såhär såg mitt bagage ut efter att vi varit i farten

 

vad fann jag då? blev ett par svarta bralls från VILA, en snygg topp från Gina Tricot, en kofta från MQ och hårspray ;)

 

 

på kvällen nalkades det utgång. käk och gemen med lou och mallan hemma hos lou. mycket trevligt.
och idag mår jag verkligen som jag förtjänar. självförvållat, så har ingen annan att skylla på än mig själv!

 

och så är det lördag idag, än är ju inte helgen och denna veckan över.
dagen bjuder på europacupmatch här i halmstad arena mellan drott - krems.

heja drott!

nu ska jag fixa lite käk.

<3 H


rekommenderar

denna länken till mina läsare :)

plusikassan.se

 

<3 H


today i fell in love

i en marinblå vårjackanfrån gina tricot. fanns endast en kvar, i stl 40, passade riktigt bra, men... den var för kort i armarna. inte schysst alls! fanns dessvärre inte på gintricots hemsida, annars hade det kommit upp en bild på den :)


så idag har jag bestämt mig för att jag ska införskaffa mig en marinblå vårjacka, helst den från gina tricot. får helt enkelt lösa det med storleken från någon annan stad :)

imorgon är det fredag - äntligen.
jag och majsan ska ta en vända på stan, ska också lämna CV. sen blir det alkoholhantering på kvällen med följande utgång :) kan ju inte bli mycket bättre!

yeah yeah, wow wow.
nu blir det film. despicable me :) mycket söt film!

<3 H

8200kr/mån.

var väldigt arg igår, och är fortfarande arg - och förvirrad. därav inget inlägg igår.

torsdag idag, 24e närmare bestämt. dagen innan csn och kontot skriker ganska tomt! helt sjukt, man ska klara sig på ca 8200kr i månaden som student, du får sen inte jobba hur mycket som helst upp till studierna då du har ett tak. tror jag var över fribeloppet redan i september/oktober i höstas - och det var ändå bara på lönerna från juli och augusti. sick. och ändå har jag valt att studera i minst 3 år till. aja. får gilla läget helt enkelt.

igår var jag hos malin e och fick hjälp med att skriva mitt cv och personliga brev. blev faktiskt riktigt bra, och jag är sjukt nöjd :) bara hoppas det går hem hos arbetsgivarna också!
sen vart det handbollsträning och efter det hallandsderby, drott-aranäs i handbollens elitserie. riktigt härligt att drott knep 2 pinnar. unnar verkligen dom det. och på lördag är det europacupen. heja!

nej, nu måste jag fixa sista, sen ska jag träffa lou i stan. ta en fika. mys!
ikväll är det träning - om mitt lår håller. vilket jag hoppas!

20 dagar kvar!
<3 H

22 days left.....

ojoj, har samlat på mig massor, och då menar jag massor, sk. vuxenpoäng ikväll. haha. jag har nämligen varit på tupperware party. mycket trevlig tillställning hemma hos carola.

har idag varit på stan med min vän malin, skulle även varit och tränat, men har problem med framsida lår så får bli rehab denna veckan :( blä!

ser big brother nu. haha
de ska duscha, eller en av tjejerna, så de håller upp två handdukar då hon inte vill filmas när hon duschar. haha. bara det att det är en kamera i väggen också. hahaha. klockrent!

nu ska jag se vidare.
imorgon ska jag ha gemen med min vän malin igen, sen blir det träning och efter det hallandsderby mellan drott-aranäs här i halmstad arena. ska bli sjukt kul!


can't take you out of my mind.
<3 H

take my hand, and just don't let go..

du har totalt tagit kontroll över mina tankar..
i don't know what to do??!


något jag vet är att det bara är 23 dagar kvar tills min vapendragare äntligen kommer hem!



<3 H.

sunday night live.

söndagkväll. varit en mysig helg på alla sätt och vis faktiskt :)
i fredags var det slutprovtime. hoppas hoppas jag klarar mig!


aftonen spenderades hemma hos majsan. louise följde med också :) hur kul som helst att träffa henne igen! var riktigt länge sen nu. sen gick jag hem till j. och lördagen var det verkligen helt UNDERBART väder ute! herre jissanens. det har rättare sagt varit bra väder hela helgen :D har varit jätte glad!
lördag em var jag och maria i varberg och dömde. sen på kvällen lagade jag och anna mat, mikael, en kille från klassen, kikade inom med en kompis till honom också och gjorde oss sällskap ett tag. lite god dricka och massa tjöt :) mycket trevligt!

idag har varit en söndag som en söndag faktiskt ska vara. en sån dag där man är allmänt sliten för att helgen tar nu ut sin rätt på kroppen. det har också varit handboll i massor. först var jag och kolla på när vi spela mot bollebygd i arena hallen, vinst med 2 bollar :) , sen blev det ystad-kristianstad, flensburg-ciudad real och aranäs-skövde :) handbollssöndag kan vi också kalla det :)

har också hunnit med att spela sims ;) mohaha! det är kul :)

nu dags för sängen.
ska skjutsa min vän anna till tåget som avgår 06:04 imorgonbitti. hue.

you set my heart on fire
<3 H

omg. laugh till you die!

hahaha, idag har något av det absolut roligaste denna veckan inträffat. haha.
jag och gabbe tog en tripp med bilen till eurostop för att besöka systemet och inhandla helgens alkoholhaltiga drycker. sedan svängde jag förbi majsan i det underbara vädret och plocka upp henne för att ta en tripp till grillen såhär på fredagseftermiddagen :)

vi kommer dit, kollar solkrämerna och väljer den som är "för vana solare". jag menar? majsan har ju solat året runt ute sommarhalvåret och i solariet resterande tiden av året sen det uppfanns nästan. men... det finns alltid ett men, majsan är überblond med blå ögon :))
det är förvisso inte jag. jätte brunett, jätte bruna ögon och 50% ungrare, så pigmenten finns ju liksom i kroppen! lägger på 20 min som vanligt. känner som vanligt. varmt och gott. och nej!! jag tar inte denna jäkla krämen i ansiktet. det är ju en döds synd. börjar sticka lite, stänger av ansiktsförstärkare.
när tiden tagit slut och jag håller på att ta på mig kläderna igen bankar majsan på dörren. haha.
jag kommer ut, och hon visar sina ben. haha. och armar. och mage. hahaha. de var lika röda som hennes jacka ;) herre min skapare!
mitt har trots allt lagt sig lite nu. tacka gud för det.
men jag får nog hoppa över den rosa klänningen ikväll trots allt :(


just det, skrev ju slutprov i matematiken idag också. det ska nog gå vägen, men man ska aldrig säga aldrig!

lite städ nu. (disk, hänga in kläder och dammsuga) sen dusch! kalldusch!

<3 H

cos2x = 1 - (cos2x)^2

är just nu väldigt trött på allt som har med integraler, derivata och trigonometri att göra. tacka gud att det inte är svårt! imorgon är det äntligen slutprov! *skönt*


gårdagskvällen var mycket trevlig nere på smålands :)) me and the boys. haha. diverse samtalsämnen. bland annat om vilken hand de runkar med, och det konstaterades att de som runkar med vänster handen och är högerhänta och vise versa är datarunkare. haha.

nu ska jag äta lite glass.

ciiiaaao.
<3 H

it's gettin' hot in here..

nej, det gör det verkligen inte.
men det är iaf exakt 4 veckor tills min älskade vapendragare Linn kommer hem till sverige igen efter att ha varit i thai sedan i början av oktober. fy.
hon har hur varmt och skönt som helst, medan vi fröser röven av oss här i halmstad verkligen! blåser något fruktansvärt gör det med, vilket i sin tur gör att det blir ännu kallare!! den enda värmen en annan får är den när man går till grillen och lägger sig i 20 minuter. aja, ska sluta klaga nu!

snart dags för tenta, fredag rättare sagt. slutprov i matematik d. ska bli väldigt skönt, för sen tar jag sk. sportlov (A).

jag och anna pratade om en halvintressant grej i bilen påväg hem från skolan idag. ang att vara singel, att vilja ha pojkvän osv.. tyvärr är det så att många singlar blir kära i tanken av att ha en pojkvän och tar därför den killen som de tror sig ha känslor för. men egentligen är det inte killen de är kära i, utan tanken i att ha en pojkvän. tragiskt men sant. hoppas jag inte rörde ihopa det nu.
och något som är sant sedan det är ju faktiskt att när man inte letar, så dyker det helt plötsligt upp någon. någon som man verkligen får riktiga känslor för.

aja. nej, ska inte vara så djup mer nu.
ska plugga lite, sen kolla lite handboll. drott möter ystad och de har gjort klart med ett nytt nyförvärv då hasse ådrog sig en allvarlig knäskada i förra veckan. så en ny mittsexa är värvad till drott. en slovak om jag inte minns fel. läs mer på
hallandsposten vetja. (klicka på länken så kommer artiklen upp)


jag saknar dig,

<3 H

laugh 'til you die.

herre min skapare. detta måste vara något av det roligaste jag sett på mycket länge.
satt inne på facebook och gick in på en gammal handbollskompis foton och kollade hennes bilder sen hon var i kina.
hon hade stött på dessa otroligt söta kycklingarna, erkänn det är något av det fräckaste du sett ändå? :P




<3 H

you love is all around me.

hujeda mig, har verkligen åkt på en dunder förskylning. helgen har tagit ut sin rätt!
dock har den intjänats endel cash dock. cash is king som man säger ;)

tisdag, matematiken har hunnits med idag, gick sedan hem, är helt slut och koncentrationen är verkligen inte på topp idag tack vare förskylningen. men men. blir till o plugga här hemma ist. ska sätta igång en film och ta en powernap först hade jag tänkt. måste även åka och hämta ut mina nya linser idag som äntligen kommit.

såg igår mean girls 2 - värd att se säger jag bara! jag gillade den :) dock är ju mean girls med lindsay lohan bättre. fast denna var också bra :) värd att se alltså!

ikväll är det champions league också. milan-spurs. kan bli en intressant match. så blir väl att man sitter bänkad framför tvn ikväll för en gångs skull!

nu: pn.

<3 H

take me to your heaven..

Snacka om att det varit en fullproppad helg, halmstad-kungsbacka-göteborg-kungsbacka-göteborg-kungälv-halmstad. På två dagar! Men cash is king, eller vad är det man säger?
Kroppen har iaf tagit en massa stryk efter 7 matcher. Inte minst skallen.. Vaknade imorse med en otrolig halsont också :(( Och lite snorig näsa, vilket inte är okej då det är tentavecka. På fredag är det äntligen slutprov i matematik D, ska bli riktigt skönt att ha den ur världen.

Hann med 2x besök på IKEA i förra veckan också, onsdag och söndag. Men vad gör man inte för att fördriva tiden lite? :) Hihi.
Har trots allt haft en bra helg jag och min kära domarkollega :)

Nu ska jag äta frukost, sen blir det skola 10.45-17. CADen startar idag, ska bli intressant!

Och Linnsan, 30 dagar kvar tills du kommer hem nu bara!

<3 H.

du vill ha mig som en dröm, men jag vill va din verklighet.

Oj, gick inte riktigt som jag planerat när jag skulle uppdatera sist som jag sa.... Var ganska mycket med VM i den snurran, och nu är det hiskeligt mycket i skolan men lovar - igen- att göra så gott jag kan!

Fredag till dagen i ära, känner verkligen för att gå ut. Superfredag premiär på Mårtensson ikväll. Hade varit kul, men klockan står på 09:00 imorgon då vi åker till Kungsbacka för att döma USM Steg 4 hela helgen. 4 matcher lördag, 2 söndag och sen avslutar vi med en dam div 1 i Kungälv söndagkväll. Gogogo!
Sen är det tenta till råga på allt nästa fredag, matematik D, sluttentan. Sen har jag den ur världen och endast matematik E och fysik B kvar. Hue.

Ikväll blir det spel-kväll hos Maja och Jocke. Alltid lika trevligt där :)

Nej, laga lite käk nu kanske.
Bjuder på denna sången också :)
Chris Brown – Yeah 3x - Explicit Version

- H