Kärlek och ord...

Kärlek kan såra, kärlek kan hela. Alla har en baksida, men man bör endast se det bästa i människor. Då kan du verkligen känna dig lycklig, och göra andra lyckliga. När jag tänker efter så är kärlek mer än ett ord, mer än en känsla. Kärlek är något man gör. Om du ger en ros till en kille/tjej så är det kärlek, om du kramar dina kompisar är det kärlek. Allt för många går runt och tänker på kärleken, och lever inte i nuet. Dom ser bakåt och framåt, jag försöker koncentrera mig på nuet. För jag finns inte i framtiden och det förflutna, framtiden kommer så småningom. Och det som redan har hänt, det kan man inte göra något åt, både bra och dåligt.
 
är du blir sårad av någon du älskar så lämnar det ett djupt ärr i dig själv. Men ärren är positiva också, dom påminner en om att det förflutna var verklighet. Att vara kär i någon och att älska sina kompisar är den finaste känslan man ka ha, att veta att ens kompisar finns där bakom en. I vått och torrt, i ur och skur. Eller att kunna krama och kyssa en kille/tjej som har fångat ens uppmärksamhet. Det är att vara lycklig det, då har man ett leende på läpparna.

Vi har alla gått runt och oroat oss och mått dåligt, men det gäller att aldrig ge upp. Konfucius sa en gång "Ett misslyckande är inte att falla, däremot att falla och vägra resa sig igen är det". I tidningar och böcker finns det många ordspråk som gör dagen ljusare, jag har inte riktigt hittat min favorit ännu. Men jag letar. Sök efter ditt ordspråk! Något som passar dig och tänk sedan på det varje dag. Några få ord kan ha väldigt stor betydelse för människor.

Allt detta handlar om att man ska älska och respektera sina vänner. Utan dina vänner är du ingenting, du har ingen identitet. Var dig själv och alla kommer älska dig....


<3 H.

GRATTIIIIIIIIIS!!!!!!!!!!!!

Idag fyller världens bästa Malin Sandin 20 år!! WIHOOO!!
Ett gigantiskt GRATTIS till dig Malin :D

//H <3

Galen vecka

Ja, tror bara det är förnamnet. Åhus Beach har varit så sjukt roligt - som vanligt. Saknar det redan!
Det har blivit en del handbollsdömande, 119 matcher för att vara exakt, vilket innebar en del goa pengar. I lördags var det domarfest :D Wiiiho! Haha. Var för första gången på Handelsbaren och tror nog det var någon av de sista gångerna också. Vilket pajas-ställe :P Åkte dit med Adrine, Kim och Dajana och när vi kom dit träffade vi några till domarkollegor och Christoffer och Rickard kom dit också efter ett tag :) Dock är den sistnämnda lagom jobbig :S Eller hur, C? Hahaha.

Nej, nu ska jag se Smallville :D Sen ska jag och Malin ut och promenera när hon kommer hem från jobbet om 3 timmar ungefär. Har saknat dig Malin, varit tomt här utan dig när du varit hemma i Värmland :)

Puss o kram.
//H.

2 frågor...

1: Kommer han göra det igen?
2: Kommer jag någonsin kunna lita på han igen?

Är inne i en period där jag tänker, och när den perioden har satts igång så tar tankarna över och jag mår inte helt jätte bra. Tyvärr. Varför skulle det bli så här? Varför skulle DU göra så? RESPEKT kallas det, RESPEKT!!!
Vill att allt ska bli som det var innan, när allt var bra. Kommer det bli så igen?

Gaaaaah, vill inte tänka så här. Det har ju varit ganska bra sen några veckor tillbaka och inte så många tankar har ägnats åt detta. Varför kommer de nu? VILL INTE!!


// H.

Segt?

Har fått klagomål om att jag uppdaterar allt för sällan, och det kanske jag gör också??!?! Motivationen har kanske inte varit den bästa till bloggandet på senaste tiden pga diverse saker och en MASSA saker har hänt om man säger så. Både positiva och negativa....

Mat på Capri och sen bio med Viktor. Vi ska se Narnia - Prins Caspian :) Sen bär det av mot Kräm på Mårtensson för min del, ska träffa Moa & C/O där! Fett nice. Hihi.. Party all the night!
Holiday på MOON imorgon någon? JAG VILL!!! :D VIP och allt, synd att klaga :D

Vädret idag har varit det bästa sen studenten om sanningen skall fram. Helt sjukt varmt! Har legat ute på gräsmattan och läst och softat idag :) Jag klagar då inte..

Sen är det Åhus Beach snart också :D WIIIIIIIE! Det drar igång den 11 vilket innebär att jag åker mot Skåne den 10 då jag börjar döma den 11... Money money money, must be funny, in a rich womans world :D Hihi.

5 saker som gör mig lycklig:
- Kuddens svala undersida
- FEST
- Rise up med Yves Larock! I LOOOVE!
- SOMMAR!
- Marängsviss. Jummi!


Ses på dansgolvet!
//H.