Party party let the game begin

Yess.. Ikväll är det trädgårdsfest på Brömsebrogatan som gäller. Emma T, en tjej i laget har fyllt år så vi (jag, Anna, Emma N och Issa) ska ditåt. Sen blir det Kåren. Ska bli skoj :D

Sen är det inte mycket kvar i skolan heller. Wihoooo! Har dock inga lektioner nuförtiden men en hel del arbeten kvar som måste in innan fredag nästa vecka. Hue....



Saknar även Turkiet väldigt mycket. Det var så himla GALET! Luleå-killarna förgyllde verkligen resan! Hehe. Lite bilder ligger uppe på facebook nu också... Checka in dom :D Hihi...
Trodde förövrigt att jag skulle dö häromdagen när jag var hos Sanna och pratade med Lule-C på msn. Hahaha..

C: Bäst var ändå när Olle raggade på Susannas ben!
H: Raggade på hennes ben???? :O
C: Ja, när vi satt och åt och hon tappade mat i knät och säger "Oj, dom var visst hungriga!" och gunter kläcker ur sig "ja det verkar så" så svarar Sanna, "Ja, fast kanske inte på mat".
HAHAHAHAHAHAHA! Så jäkla klockrent!

Nej, nu måste jag kanske börja fixa till mig eller något.. Vet dock vad jag skall ha för kläder, smink osv så det är visserligen lugna puckar, men ändå.. Borde dock städa lite. Det har utbrutit ett kärnvapenkrig i min lägenhet. :P

Tjing tjong kines, var det du som fes? Nej!
/H.J-son

Viva la Turkey

Galet. Roligt. Underbart. Fantastiskt. Knäppt. Glädje. Lycka. Vänner. Fest. Upptäckter. Gemenskap.
Finns hur mycket som helst som kan beskriva resan att jag inte riktigt har koll på vad jag skall skriva.
Fråga så svarar jag, tror det är enklast så!
Bilder finns det dock gott om, totalt har vi över 1000 bilder tillsammans allihopa och det kommer läggas upp både på bilddagboken och facebook.

Nu ska jag städa och sen förbereda mig inför partajandet ikväll :D Wiiiiiie!
Jag och Nathalie konstaterade att vi måste försöka komma ifrån tankarna på att utelivet i Alanya är bra mycket bättre, roligare och mycket mycket galnare än vad det är här hemma i Halmstad. Dock är det Caribbean Night med söderhavsdrinkar, men ändå! Usch, saknar Turkiet, Luleå-grabbarna och Blekinge-tjejerna lite.

På återséende!

/H.

Jag saknar.....

... att inte kunna cykla, att tvingas springa barfota bredvid mina kamrater mot den osynliga horisonten - dagens äventyr.
Saknar gör jag även att leka sjukhus med mig själv och mina kramdjur i min blommiga t-shirt och oranga cykelbyxor.
Att träna på alfabetet med hjälp av en vägg och några kritor lockar än idag, likaså den otroliga kreativitet som kliver in i en när man testar sina första, egna tuschpennor på plastmattan i köket.
Jag saknar även att låsa in min lillebror i klädkammaren - happy days, för bövelen.
Fast måste erkänna att nog är det skönt att nå upp till diverse godisgömmor utan att längre behöva klättra på köksinredningen, men ibland saknar jag den tiden - helt klart!

Återigen vill jag påpeka att det mesta blir vad man gör det till och livet var bra mycket enklare när man var mindre, i alla fall mitt. Fast det tyder bara på en sak - jag gör livet svårare än vad det egentligen borde vara!
En förändring pågår!



Tiden har också gått ruskigt fort. Ryser bara tanken. Kan inte riktigt förstå att det snart är 3 år sen jag och Jecka cyklade tillsammans på Laholmsvägen mot skolan och första dagen på Aspero Idrottsgymnasium. Var vi nervösa? Snacka om! Och idag sitter jag här, endast 4 veckor återstår tills vi står där, i våra vita fina mössor och "sjung om studentens lyckliga dar" ekar i korridorerna.

Veckan har kantats av plugg, plugg och återigen plugg. Men hela 5 saker har nu strukits från min att-göra-lista och "bara" 7 inlämningar och 2 prov återstår, fast det skall erkännas, ÄNTLIGEN ÄR PROJEKTARBETET FÄRDIGT! Som jag har slitit med det, hue. Kan inte göra annat än att åka till Turkiet med gott samvete nu.
Japp, för imorgon bär det av, känns som om det bara var någon månad sen vi bokade resan även om det var i mitten av januari det gjordes.

Nej, nu måste jag sova lite, upp med tuppen och packa det sista, äta frukost för att sedan städa så man kommer hem till en ren och fin lägenhet :)
Har även hört att jag har fått lite nya läsare. Ni är <3-ligt välkomna! :P

Puss.
/H

Stress, stress och stress...

Åh, vad det går bra för mig att uppdatera här. Känner att det går bara fler och fler dagar mellan varje gång. Vilket jag vet att Malin inte riktigt gillar, hon vill helst att jag skall uppdatera 2ggr/dag om det är så. Dock finns inte det intresset hos mig riktigt!

Helgen:
Plugg, plugg, plugg, plugg, plugg, plugg, bio med Nathalie och lite umgänge med Viktor. Film-tittande också. Sett alla filmer 2ggr om snart tror jag..

Imorgon skola och mycket skall hinnas med på 3dgr.
Måndag: Skola, plugga, plugga, plugga, möte med handbollen, plugga.
Tisdag: Nationellt prov MaC 8.30-12.30, plugg, plugg, plugg, tvätt, plugg, plugg, börja packa
Onsdag: Skola, plugg, plugg, plugg, plugg, 3 inlämningar, PACKA, STUDENTFEST!
Torsdag: VIVA LA TURKEY!

Puss o kram, lång-banan!
/H.