SPORTLOV

Återigen dags för en uppdatering. Över en vecka sedan sist. Har det hänt så mycket sedan dess egentligen? Hmm... Stress, stress, stress, en gigantisk förskyldning har brutit ut, Bromölla-vistelse, handboll och fest. Tja, tiden går fort när man har roligt, eller? :P Haha.

Är i Bromölla-city nu. Snöar gör det vill jag lova, väldigt mycket! Skulle till tandläkaren imorse, men kom knappt ut genom dörren, heeelt igensnöat är det. Hmm..

Men ja, i lördags var det utgång, Susanna fyllde 18 :) Förfest hemma hos henne på Linehed. Trevligt folk var där :) Lärde mig även en ny lek, Psykologen. Det går ut på att en skall gå ut ur rummet och vara psykolog, sen skall de andra som sitter kvar i rummet komma på ett s.k. system :) Haha. Förklarar mer en annan gång.
Träffade även Bear the Idol på B&B :) Lägen sedan!
Åkte sedan till Bromölla på söndagen. Niice med lov eller vad! Ja, jag klagar iaf inte :P

Imorgon ska jag på ett s.k mingelparty i Åhusparken med mamma och Ylva. Make up-artister och sånt där, + att man får smink för ca 600 kronor. Ingen man säger nej till direkt.

Tror jag skall spela data-spel nu :P Haha.
/Hannuus.

Jag älskar dig!

1 vecka har gått sedan bloggen senast uppdaterades. Har väl hänt en del sedan dess. Lägenhet är äntligen hittad, inflyttning första helgen i mars, 3 VM-Guld till Anja Pärson, 3 matcher varav en vinst och 2 förluster och Denna dagens största händelse: Jag och Viktor har varit tillsammans 1 år :)

Vet inte riktigt vart jag skall börja...
Året med dig har varit fantastiskt verkligen. Det bästa någonsin! Du är halva mig. Så är det bara. Det finns så mycket jag vill säga, men inga ord som räcker till..
JAG ÄLSKAR DIG VIKTOR!!!

(En bild säger mer än 1000 ord)
käärlek

Piiics

hjääärtat   meee



Stockholm-05:


Och så var man 18...

Myndig och allt vad det nu innebär. Hmm.. Man får ta körkort och dricka alkohol på puben. Inte så märkvärdigt egentligen.

Dagen började bra. Tills man vid lunch fick reda på att en kompis till min lillebror dog igårkväll :( 15 år gammal. Hoppas han har det bra där han är nu! Så ni kan ju ägna honom en tanke.

Är i Bromölla nu, haft kalas ikväll. Kontot har blivit fetare, mycket fetare :) Haha. Det är ju inte så att man klagar direkt :P Haha. Biocheckar har det också blivit... Så nu kan vi gå på bio. Tycker vi är det alltförjämnan ändå. Haha.

1:e februari är datumet, den 11:e har jag och mitt hjärta varit tillsammans i 1 år :) Det har varit ett underbart år verkligen. Vet inte vad jag skulle göra utan dig!

Har även tänkt mycket på min mormor idag. Är exakt 7½ år sedan hon dog idag. JAG SAKNAR HENNE!

Jag älskar dig Viktor!
/Hannuus.