20 saker som gör MIG LYCKLIG

Lycka, detta laddade ord som följer oss som en skugga genom livet. Men vad betyder det egentligen? Går det överhuvudtaget att definera? Eller är det ett ett alltför stort - måhända också för abstrakt - för att vi skall kunna greppa det?

* Skratta så tårarna rinner
* Fest
* Klättra i träd
* Köra radiobil på tivoli
* Aha-upplevelser
* Sommarregn
* Godnattpussar
* Gräsfläckar på knäna
* Barn som alltjämt tror på tomten
* Återuppliva gamla minnen
* Titta på sitt passfoto och inse att man ser ut som en förrymd fånge!
* Sunes sommar
* Kall mjölk och nybakta bullar
* Titta på någon man tycker om och få en sådan härlig känsla i magen :)
* Hälsa på sin favorit-moster
* Att göra exakt ingenting!
* Räkna pengarna i spargrisen och inse att man har mer pengar än vad man trodde
* Tandläkare som förväntar sig att man ska kunna delta i en konversation med borrar, sugapparater och vederbörandes fingrar i munnen.
* Gå i joggingbrallor
* Ducka så att snöbollen träffar den som står bakom. 

Listan hade kunnats göra hur lång som helst då det finns
väldigt många saker som gör mig lycklig!
På återseénde!

Puss / H.


Livet leker - faktiskt

Eftersom Malin tjatat på mig ett par dagar nu att jag inte uppdaterat så får det bli en liten uppdatering.
Den stora frågan jag får ställa mig är helt klart; "Vad har egentligen hänt sedan sist?" Svaret på den stora frågan får bli; "Inte så jävla mycket faktiskt"

Veckorna kantas av pluggpluggpluggplugg - fortfarande - eller den borde göra det iaf, men jag kommer hela tiden på mycket roligare saker att göra. Varför är det alltid så? Gjorde mig en "att-göra-lista" igår. Inte mindre än totalt 8 saker + Projektarbete som stod på den, varav PA är det endast 2 veckor kvar med och jag ligger AS MYCKET back. Men tappade suget helt när allt försvann från datorn i skolan torsdag innan lovet :S Hmm....

Jag har, liksom de allra flesta, nu också blivit medlem på Facebook. Har tagit ett tag innan man verkligen förstod vad det var man gjorde. Nu glider allt på galant och jag fattar nästan vad det är jag gör :D Wiiiiiiie!

Det har även hunnits med att spela match, mot Sävehof, storförlust med hela 46-10. Men vi kan iaf glädja oss åt att vi ledde hela TVÅ GÅNGER :D Med 1-0 och 2-1 :D Haha. HAr även hunnits med att döma 3 matcher, F94, P93 och AP. Lite rikare har jag allt blivit :) Mohaha. Det finns dom som säger "det är ju ganska dåligt betalt egentligen för att döma" men det är det egentligen inte, det beror helt på hur man ser på saken. Jag menar, gå in och döma en P93 2x20 min, och få 200+50 kr reseersättning för det, det är ju skit mycket. Det är mer än vad många tjänar i timmen på arbetsmarknaden för jissanens. Som Kicki säger - Jag är nöjd! Väldigt nöjd till och med :)

Livet leker faktiskt.
1. Jag har världens BÄSTA vänner! Dom är så jäkla balla :)
2. Jag har VIKTOR, som betyder så oerhört mycket för mig!
3. Snart student - endast 57 dagar återstår och då är INTE alla helg- och lovdagar borträknade.
4. Snart Turkiet med tjejerna - endast 29 dagar återstår, vilket innebär MINDRE än en månad!
5. Handbollssäsongen är snart slut - äntligen må jag säga, efter allt slit.


Så Malin, nu har du något att läsa :D Hihi.
Nu dags för frukost.
Puss.
/H.


Tessan 20, Underbar, Viktor och fint väder

Helgen har varit kanon. I fredags fyllde allas vår Therese Jonsson 20 år. GRATTIS i efterskott. Födelsedagsfirandet skedde hemma hos Kicki innan vi drog till Underbar. Vårt mål med aftonen var att supa Tessan under bordet och vi lyckades över förväntan. Kl 00:00 fick hon ringa sin mor och far så de fick komma och hämta henne. Mohaha.
Det roligaste var när hon ringde mig dagen efter kl 9:50 och säger "Jag mår till och med sämre nu än när jag låg hemma i 40 graders feber", haha, och "Jag minns ingenting från igår verkligen - INGENTING!!!" Nejdu. det är inte lätt Tessan ;)

Dömde på lördagen, sen var jag hemma hos Tessan på hennes släktkalas på kvällen, det var mycket trevligt. Sen kom Viktor hem till mig  - JAG ÄLSKAR DIG!
Söndagen var en slappe dag verkligen. Jag gjorde ingenting, eller jag hade inget inplanerat iaf, var endast på Netto och handlade lite granna. Viktor var även hos mig på söndagskvällen sen :) Mmmmmys!

Måndag; vädret var inget annat än helt fantastiskt UNDERBART! Solen sken och man var inte mer än glad och sprudlade av energi heeela dagen. Hade endast en lektion i skolan mellan 11-12 sedan begav jag och Tessan oss in till stan för en shopping runda. Vad inhandlades då? Jo, en klocka, ett par skor, en t-shirt och ett par jeans + att jag la undan ett par skor också som jag ska in och hämta idag :) Wihoooo!!
Idag är vädret lika underbart som det var igår och jag klagar verkligen inte....... Väntar på Susanna, dom har Studentkommittémöte sen ska vi in till stan och ta en sväng om :) I LIKE!

Ha det bra, nu ska jag ut i solen!
Puss
/H.