bla bla bla

alltför sällan uppdaterar jag. men det har varit mycket på sista tiden. eller de senaste 2 veckorna rättare sagt. den 6 januari 2010 kommer alltid vara ihågkommen. min bästa kompis, angelica nilssons, pappa lämnade oss då efter en tids sjukdom.

r.i.p
jan nilsson
6/1-2010

vad har mer hunnits med under de senaste veckorna? handboll, dömning, jobb - typ. och en massa gemen med malin :) vilket alltid är lika underhållande.

i måndags åkte jag till bromölla. var i grödby hos mina kusiner och hade gemen, såg idrottsgalan och paradise hotel. inget är sig likt sen rami åkte. tråkigt men sant.
på tisdagen var det jans begravning. jätte fin var den verkligen. det var så skönt att få träffa jecka och krama om henne. likaså kim. under eftermiddagen var rasmus på besök hos mig :) filmmys.
på kvällen hade sverige em-premiär mot slovenien. förlust. jätte förlust. usch, vill inte prata om det. jag och sara vi var lika onyttiga som vi är varje gång vi ses. marängswiss och chips och dippa. ska man vara onyttig kan man lika väl ta allt på samma gång :) visst?

torsdag idag. jobbar ikväll så missar återigen träningen. jobbar i 3h. 17.30-20.30. känns knappt lönt. men men, bara och gilla läget helt enkelt...

nu ska jag se ondskan.
i love andreas wilson.

<3

en era har gått i graven.

en månad sedan update. ojoj, har gjort så mkt roligt att bloggen varit en lågprioritet. känner att jag inte kommer bli någon stor bloggdrottning ändå. haha. men who knows? ödet kanske vill att jag ska bli det någon dag? (vilket jag dock inte hoppas).
2010 är här. nytt dicennium. jag är inne på mitt andra. vad har hänt i år:
en massa 20-års fester inklusive min egen, emelie åkte till australien, en massa bio, feeeeeeeest i massor, sweden rock, åhus beachhandboll festival, GÖÖÖÖTEBORG i mitt hjärta, partille cup, potatis cupen, kusinernas student, blivit bilägare, fått ett jobb(!!), lärt känna linn :) , blivit regiondomare (inte för att det är så jätte mycket att stoltsera med), impulsresa till helsingör med sara och eleonor, min godaste kebabtallrik någonsin har ätits på utby pizzeria i utby, göteborg, inflyttnigsfester, FIESTA, sol och bad, årets första grillning ute, tatuerat mig, U21-EM, 25-års fest, träffat danny, MJÄLLBY AIF gick upp till ALLSVENSKAN, återfått kontakten med min bästaste barndomskompis kajsa, insett är chips är något jag nog inte skulle kunna leva utan, mina vänner är det INGET/INGEN I HELA VÄRLDEN som går att ersätta, kicki lämnade oss för espania, fått döma en final i ett nordiskt mästerskap (inofficiellt, men wtf, en final är en final (; ), westlife är mina gudar, ebba och liam är världens sötaste, hoppat studsmatta, badat i havet, badat i sjön, blivit supen under bordet, minttu kommer förevigt vara min och linns bästa vän, liseberg, helsingborg, emelie kom hem från australien.

har säkert glömt massor då det har hänt så galet mycket roliga saker detta året. men that's life, minnet är bra men kort som man säger.

bilder har jag faktiskt inte tänkt lägga upp då det finns så mkt bilder att jag helt enkelt inte orkar lägga upp dom. en hel del finns på facebook, bara att kika (Y)
take care folks, nu ska jag snart och träna, och imorgon kommer förhoppningsvis jonas och jeanette ner från göööteborg och partajar :) see you l8r alligator, ska försöka uppdatera oftare.

peace and love.
- h