it's friday, i'm in love.

okej, jag, liksom många andra, har nu också fastnat för den underbara serien glee. snart sett 10 avsnitt av säsong 1 :) and i like it.

idag är det fredag, och helg! wiiho. veckan har varit bra, som vanligt. träning, handboll, skola, lägenhetsvisning.
ja, miss L ska ta över min lägenhet när jag flyttar två våningar ner. ska bli så förbannat skönt med en större lägenhet. framförallt med ett separat kök :))

sälen är spikat nu också. vilket ska bli riktigt kul! 19-26 dec :) <3

kvällen bjuder på handboll i arenahallen. idol är inte riktigt min grej tror jag.
lördagen bjuder på plugg och dömning i arenahallen, flick-sm spelas denna helgen och söndagen skall jag återigen till kungsbacka och döma. har än så länge varit där 3, ja ni läser rätt, 3 helger på rad. börjar bli lite smått trött på det nu. men på söndag ska jag iaf döma med sunshiiiine och jonas då min kollega tydligen fått förhinder. men jag klagar då inte.

nej, hinner ett avsnitt glee innan handbollen.

pusspåer!

gick ju bra...

... det där med att ta upp bloggandet? haha. eller inte.
men det är helt enkelt så mycket roligt som händer i livet att jag inte har tid, ork och lust att blogga.
skolan går iaf bra, matten går bra, fysiken funkar och kemin är lättare nu än vad den var innan. då det är en massa matte nu. i'm not complaining.

smallville säsong 10 är igång också, som jag har längtat! me like smallville <3
har även tänkt se hela säsong 1 av glee, denna omtalade serie som alla säger ska vara så bra. se om den lever upp till diverse lovord.

ikväll har smålands nation gasque med pirattema. och nej, jag tänker inte vara så tråkig att jag klär ut mig till en då tidens pirat som i pippi långstrump med bandana, svärd och några randiga kläder och lapp för ögat.
ska hem till big sis m senare i eftermiddag när hon haft föreläsning så ska vi hjälpas åt lite. antingen blir det papegoja (alla pirater har ju en papegoja) eller en nutida pirat, ni vet de som åker runt och snor skepp nere vid afrika med en k-pist hängande över axeln.

and last but not least. idag åker mig älskade linn strand till thailand i en hel månad! buhuu. saknar henne redan!

- <3 h.