Första advent

Jag säger då det. Gårdagen var magisk. Haha. Eller nej, kanske inte magisk, men väldigt rolig. Kvällen börjades hemma hos Veronica, sen gick jag och hon hem till Sanna som hade MF (Magnus Fritt) i helgen då han var nere i Schweiz och spela Europacupen med Drott. Och som man säger; "när katten är borta dansar råttorna på bordet".


Första advent idag också. Ska fram med mina stjärnor till fönstrena om en liten stund hade jag tänkt sen ska jag träffa Veronica i stan då det är julskyltning idag :) Mys! Funderar på om jag ska baka lussebullar sen också.

Nu blir det dusch.

<3 H


Uuuh what ya saay...

Fredagen börjar lida mot sitt slut. Veckan har varit bra - och dålig!
Framtida besluts har tagits, dagarna har kantats av längtan, förtvivlan, stress, ilska, frustration, aggression, besvikelse, glädje, lycka, hopp, vänskap, kärlek....
Störst har dessvärre de negativa varit; ilska, frustraion, aggression och besvikelse. Tyvärr!

Ikväll har det återigen varit en "Hanna-Vickan-kväll" bestående av simning, gott käk, idol och tjöt. Bra kväll med andra ord!
Och imorgon är det en extrainsatt lagfest då det konstaterades att det inte är någon match söndag :) Wonderbart!
Är riktigt laddad må jag säga! Halleluljha. (eller hur det nu stavas)

Delar med mig av en bra blogg, min kusins rättare sagt.
Art of Make Up .

Sen en rolig youtube-länk. Magnus Betnér - vilken lirare!



Nu ska jag läsa Harry P, sen sova!
Imorgon är det fest. Wooha!

<3 H.

"Det här håller inte, det är katastrof"

baaam, 2 dagar på rad vi kör en uppdatering av bloggen. X i taket.

idag lägger jag upp dessa tre länkar:

"Det här håller inte, det är katastrof"
Hård kritik mot Halmstad Arena
Arenachefen: "Det är en ekonomisk förutsättning"


Säger mycket bra jobbat till Caroline Wickmark, lokalredaktör på Lokal Tidningen - Halmstad.

Arenachefen skyller på föreningarna när det finns beslut på att inga ungdomslag ska vara i arenan. Hur fasen ska man då göra hade de tänkt sig? Bullshit.

Usch nej, idag fick vi efter många om och men en extrainsatt träning i Arenahallen innan Elitseriematchen mellan Drott-Malmö. Så nu blir det käk, schnitzel står på schemat idag. Sen är det träning 16.30.

Prata med Linnsan innan också en sväng på fejjan, och nu är det verkligen konstaterat att det kan inte vara en slump att "alla som heter Jesper är dumma i huvudet". För nu är vi uppe i totalt 3 stycken. En är inget, 2 en slump och 3e är fakta! That's it. Så heter du Jesper så har du mycket att bevisa för oss för att du inte ska klassas som dum i huvudet ;)

Peace out folks!

- H

can't take you out of my head

uppdateringarna kommer allt mer sällan. i know, my bad! my kan inte riktigt hjälpa att det är lite mycket på tapeten just nu.
så nu sitter jag här igen; 2 tentor, en flytt, ett höstlov och en galen inflyttningsfest senare! håhåjaja.

det sistnämnda ägde rum nu i lördags. var nog 40-50 pers här. sinnes! men kul hade vi iaf, och det är ju faktiskt huvudsaken.

den största "nyheten" må ändå vara att min älskade linnsan har flyttat, ja precis, FLYTTAT till thailand. efter 1 månads bartenderutbildning genom europeiska bartenderskolan fick hon jobb på en av de största nattklubbarna i asien i patong beach. (minns dock inte namnet på denna nattklubben.) klubben tar endast in 4 nya bartenders/säsong och givetvis fick linnsan och julia varsin plats :)
blir kanske en överrasknings trip ner till thailand i mitten av feb? ingen som vet, ingen som vet.

smallville är snart halvvägs också. fruktar verkligen den dagen sista avsnittet går. jag kommer ju storlipa! ingen mer smallville sen. ingen mer tom welling. buhu!


dagen idag: har inte föreläsning fören kl 15. innan dess skall det hinnas med o städa, lämna in min cykel, byta till vinterdäck på bilen och plugga lite.

och ja, jag har hittat mannen som ska bli pappa till mina barn också. mmmm.

<3 H