Jahopp? Confused....

Gud gav oss alkohol som ett socialt smörjmedel...



Är Hanna förvirrad?
Ja, det är jag.
Varför?
Ja, kan du svara på det?


Ge-Kås idag med mor, far, Erika och JECKA. Kul.
Blev en del inhandlat; underkläder, någon julklapp, tavellister m.m.
Bästa inköpet: ett par dun-tofflor <3
Var på träningen och sa "hej" också. Inget folk där typ.

Imorgon kommer kusin-vitamin hit <3
Fest på kvällen. Dock inte kul till 100% då du inte ska dit :(
Döma lördag - Hallands Cupen.
Döma söndag - Hallands Cupen + en F92. Träffa Dig :)


- H (no heart today) - förvirrad....

Mmm... din orgasm i vardagen

Darin ft. Kat De Luna - Breathin' your love



Tisdag.
Har tränat ikväll.
Varit hos Jecka och ätit taco-soppa, mycket gott!
Hört världens roligaste slogan i en radio-reklam; *en kvinna stönar som bara den* sen säger en röst "Amelia - din orgasm i vardagen".
Helt ärligt, trodde jag skulle dööööö.

Resten av veckan:
Städning och träning imorgon.
Ge-Kås med mamma, pappa, bror och grannen Erika på torsdag.
Fredag kommer kusin-vitamin-Malin upp :) Utgång på kvällen.
Döma på lördag. Malin åker hem.
Döma söndag.
Ska även träffa dig en dag eller två :) Hihi. Mys!

Nu ska jag kolla Prison Break. Wentworth Miller är knappt snygg!
- H<3

Andas din kärlek....

And even in my dreams I wanna be kissing your lips and breathing your love, love, love.



Mmm. Återigen är det fredag. Var har dagarna, eller varför inte veckorna och månaderna, tagit vägen? Jag menar, det känns fortfarande som igår vi tog studenten och var hemma hos Moa på champagnefrukost för att avsluta på Aspero i B4 där allt en dag började för lite mer än 3 år sedan. Aaah, helt sjukt!
Om du hade kunnat spola tillbaka tiden och ändra på något? Hade du gjort det då?
Och skulle den ändrigen göra ditt liv bättre?

Är dömning i helgen - också. Men som jag och Maria konstaterade innan idag är att vi ENDAST har 2 matcher. Rena lyxen. Vi får passa på att njuta så länge det varar.
Ska träffa dig imorgon också, om du inte ändrar, vilket jag inte hoppas du gör! Då blir jag ledsen :( Och det vill jag inte bli.............



Top-5-låtar-just-nu:
1. Darin ft. Kat De Luna - Breathing your love
2. Nickelback - Gotta be somebody
3. Lady Gaga - Poker Face
4. Flo-Rida ft. Will I am - In the ayer
5. Pink - So what!



Dagens bild är på mig och mentos-sis från balens efterfest:


- H<3

Tra la la

Jordin Sparks - Tattoo



No matter what you say about life
I learn every time I bleed
The truth is a stranger
Soul is in danger I gotta let my spirit be free
To admit that I'm wrong and then change my mind
Sorry but I have to move on and leave you behind




Killar är idioter. . .

Be careful what you wish for, 'cause you just might get it all....



VAR TAR TIDEN VÄGEN????? Finns det någon där ute som kan svara på den frågan åt mig? Tror knappast att det finns det faktiskt. Men ja, denna helgen har - liksom de 3 föregående helgerna - spenderats på handbollsplanen med det röda kortet i bröstfickan, pipan, varningar och utvisningar redo!  Denna helgen har det vara USM för FB i Stenstorpshallen. Skönt att man iaf fick vara i Halmstad i helgen.

Imorgon åker jag iaf hem till mammii och pappii några dagar. Saknar dom faktiskt lite. Har ju trots allt inte träffat dom på 2 MÅNADER! Se, bara det. Tiden går såååå jävla fort! Hue.

Nahe. Är lite lack på Dig också. Men det är väl lite förståeligt kan jag tycka. Svårt att höra av sig! Hmm....

- H<3

Sjuk - igen

"Det som är bra med böcker är att det ibland finns bilder i dom"



Ja, att jag lyckats bli sjuk igen är jag faktiskt lite förvånad över själv. Tro det eller ej. Var ju helt genomförskyld för ca 2 veckor sen. Låg däckad i flera dagar. Sen släppte allt, och i måndags, efter ytterligare en hektiskt helg, med en jäkla massa dömning så var jag tröttare och segare än vanligt. Halsen började inte må bra och febern visade sig.
Var hos läkaren idag och tog halsprov och en massa andra prover och det visade sig att jag har en infektion i halsen. Hmm. Så nu går jag på penicillin... Illa... Spec, när det är hur mkt dömning som helst i helgen - också! Bajs.

Ska snart kolla film tänkte jag, helt slut. Det kommer ju trots allt en dag imorgon också :) Hihi. Eller jag ska nog kolla det nyaste avsnittet av One Tree Hill. Jag är heeeelt såld i det, One Tree Hill och Prison Break måste in på ett hörn också. Aaaah, en snygging i varje serie :D Chad Michel Murray och Wentworth Miller. Daaaao. Jag döööör.

På bilden: Chad Michel Murray


Take care.
- H <3

Rubrik? Har tröttnat på att komma på dom...

Att ha vänner är som kiss i brallan -

alla ser det, men det är bara du som känner den varma känslan.



Måndag, jag hatar verkligen måndagar. Bajs på dom! Bläää! Är mer sleten än vanligt idag sen helgen, varför? :S Kroppen är heeelt slut verkligen. Har typ sovit hela dagen, jag och min bästis Malin kollade Sunes Sommar i eftermiddags, men tror inte någon av oss såg klart den? Eller?

Vill skriva lite om Rebecca Swerre i detta inlägget också. Ärligt talat? Var får du ALLT ifrån? Haha. Helt knäpp är den tjejen, tänkte skriva kvinna, men det är hon inte än ;)

På söndag tänkte jag åka till mammii och daddii och stanna till tisdag. Har typ inte varit där på 2 månader :S Saknar dom faktiskt lite..... <3
Men just nu är det många/mycket jag saknar:
* DIG
* Spela handboll
* Mamma o pappa
* Jobb......
* FEST

Ska nog sooova snart. Bara prata klart på msn först ;D Hihi.
- H <3


Sunday night live

"Om snöret inte håller, utan går av, är det bara att ta ett annat snöre"



Ja, vart ska jag börja. Söndag kväll. Igen. Tiden går så barnsligt fort verkligen. Var tar den vägen? Känns som om det var igår vi åkte till Turkiet och hade riktigt jäkla roligt, eller som vi gick på röda mattan efter att vi hoppat ur bilarna på balen, eller var i Åhus på beachhandboll festivalen. Hue.

Har ägnat denna helgen åt dömning också - som vanligt - och har varit i Kungsbacka - igen....
I fredags kollade jag och Mattias Idol, hade kuddkrig och slogs. Joo.. Faktiskt!!!!
Lördagen spenderades i Kungsbacka, sen kom DU hit, sent men wtf :P Och dagen idag har också spenderats i Kungsbacka med pipan, varningar och utvisningar i högsta hugg. Mohaha. Dock var det vääääldigt nära att jag stannade hemma i sängen, den lockade mer av en stor anledning ;)

Nu sitter jag här, smsar med Snuttan. Haha. Hon är för rolig hon. Fick också sms av DIG nyss :) Hihi.
Plus att jag ska typ soooova nu, är helt slut.

- H <3

Rebecca Swerre - ett orginal!

"För att verka avspänd och helt tillfreds kan man gnola tiddeli-pom några gånger på ett vad-ska-vi-göra-nu-då-sätt."



Igårkväll var det handboll för hela slanten med Malin, Jessi, Maria och en kompis till Maria. Mkt trevligt. Först Drott-Lindesberg med vinst för drott med ett resultat jag inte minns. Hmm. Minnet sviker ganska ofta nuförtiden. Sen spelare Teamet mot Växjö efter, då träffade vi även Rebecca och Lisa, även Sara Bruzell var där :) Mkt trevligt. Teamet förlorade :(

Ja, hade tänkt skriva lite om Rebecca Swerre i detta inlägget faktiskt. Hon är en tjej född 1992, ibland beter hon sig som om hon är några år äldre och ibland väldigt många år yngre ;) Både på gott och ont! Haha.
Hon har inga hämningar utan gör det som faller henne in för stunden. Igår hade hon tex fått 10 kronor av sin pappa som hon kunde köpa godis för på Drott-matchen, då fick jag mfl. det vi länge velat ha bekräftat - hon är ganska liten trots allt ;)

Varför inte försöka bilda er en egen uppfattning om henne genom att kolla på denna bilden:




Nu ska jag och Malin snart och handla, wiiiihoo. Malin är typ BÄST <3

- H<3

Förgyllde dagen :)

"Livet är som en cykel, slutar man trampa faller man av"



Var tre saker som förgyllde min dag igår :D Haha.
Den första är hon från facket som ringde flera ggr och tillslut pratade in på min telefonsvarare. (Och för att poängtera så kommer "It's dancing time" upp i bakgrunden som en friendtone när man ringer mig, bara en liten parantes.) Vad hon från facket sa som var så roligt var iaf: "Ja, ehm, ja, hej, ehm. Jag hör inte så bra för all musiken du spelar i bakgrunden, hoppas du hör mig...." sen sa hon vad det nu var hon skulle säga. Hahahahaha. Höll på att skratta ner mig verkligen.
Den andra är på kvällen vid 23-tiden så står jag och flätar håret, knäpptyst är det, när jag helt plötsligt hör en jäkla massa konstiga ljud. Precis som om antingen Lennart (han på mittenvåningen) höll på att ta dö på sin fruga eller Björn och Lisa (på bottenvåningen) som höll på att ta dö på varandra. Sen blev det ett jäkla levane i trapphuset och jag vågade inte gå ut, utan tittade ut genom mitt fönster och en massa folk är där. Rusar in till Malin, sen rusar vi ut utomhus till alla andra och undrar vad fasen det är som försiggår. En massa bilar har blivit i sönderslagna (ca 5-6 st), blod på gatan och det visar sig att en medelålders snubbe har sprungit runt och haft bärsärkargång med en machetas!!! HEEEELT GALET!
Den tredje som förgyllde min dag var DU :) Hihi.

Okej, vad händer idag då. Tvättar för fulla maskiner. Sen har Malin hjälpt mig lite med bloggen och utseéndet :) Jag blev väldigt nöjd :D Wiiiiie. Och ikväll är det handboll, Drott-Lindesberg, sen spelar Teamet efter mot några som jag inte riktigt minns. Efter så ska jag nog träffa Mattias, har en del att reda ut och komma fram till :P Mohaha...

Och ja, får fortfarande inte träna för Wolfie, och jag missar derbyt mot Drott på söndag (BLÄÄÄÄÄÄ) för att jag ska till Kungsbacka och döma U-SM för pojkar B (P94), men förhoppningsvis hinner vi hem till det att HBPs herrar spelar....

Nu ska jag ta tag i livet (som jag inte har något).

- H <3

Vill haaaa...

...... har gått och kärat ner mig i ett par skor - igen. Väldigt sällsynt =9


Wiiiiie :D

Wiiiiie, jag mår bra. Jätte bra! Fråga mig inte hur eller varför, jag mår jätte bra helt enkelt. Allt flyter på... Den enda nackdelen är att matchen på söndag är inställd då Fortuna dragit sig ur serien vilket jag är ite depri över, men vad fasen.

I helgen ska jag döma flick-sm i Högskolehallen, hoppas det går bättre än vad det gjorde under pojk-sm :P Haha. För pojk-sm gick inte jätte bra kanske. Men men. Radio Halland ska även komma och intervjua oss. Hahaha. Helgens skämt, ärligt talat. Fast jag har inte berättat för Maria än, då skulle hon bara flippa och bli super nervös :P Haha.

Vad händer idag då? Nej, bra fråga. Ska iaf laga mat med Malin, hon är sugen på bakad potatis men det kommer ta en heeeel evighet att få klart medan jag är sugen på kött och svamp i ugnen med ris och sallad till. Jummie... Vad som händer ikväll är en annan femma. Det skulle vara fest i någons keps? :P Annars blir det en runda på stan för att kolla läget, är lite bio-sugen men den jag vill se, Patrik 1,5, går inte :( Och det är jäkligt trist! Men men. Får väl hitta någon annan att kolla på annars....

Nu ska jag fortsätta städa för det är sååååå kul.

Don't worry - be happy!
- H

Han är min!

Mmm, snacka om att jag är förskyld. Joo! Det är faktiskt sant. Och efter att ha legat däckad i 3 dgr gick jag idag utanför dörren och åkte ner till träningen, mest för att komma hemifrån, men givetvis för att jag är så galet rastlös!

Helgen har gick väldigt fort och det finns väl ett ord som kan beskriva den väldigt bra: GALEN!
Fredag: Underbar, förfest hemma hos mig med Malin, Jecka, Kim, Robin och Emma. Väldigt trevligt vill jag lova. Sen stan och Underbar på Mårtensson. Planerna var väl att ändå ta det relativt lugnt, men ja, det gick ju bra. Luckor finns :S Hmm. Pinsamt!
Lördag: Träffade Mattias en sväng, vilket var väldigt trevligt, sen åkte jag till Kungsbacka för att döma pojk sm. Det gick väl sådär. Punkt.
Söndag: Dömde pojk sm i Kungbacka, sen var det handboll i Sporthandbollen, HBPs herrar mötte Lågan. Vinst för HBP. Sen var jag med Malin på akuten. Inget ljumskbråck som de trodde utan "endast" förstorade lymfkörtlar.



Är han snygg eller???! GAAAAAAAAH! Han är min!