Skridsko-åkning

Tro det eller ej, men nu har jag åkt skridskor denna vintern också. Vill väl inte direkt påstå att varken jag eller Louise är några is-prinsessor direkt, men drömma kan man ju alltid. Haha.

Helgen har varit mysig. Den har spenderats med Viktor :)
Skulle även dömt handboll igår, men när jag och Mårten kom till Sporthallen var den hur tom som helst. Inte en enda kotte var där. Och vi blev jätte irriterade verkligen!!

Veckan då. Har fullt upp känns det som. Ikväll är det handboll, Drott-RIK, imorgon skola sedan körskolan, och onsdag är det först skola sedan träning. På torsdag kommer min pappa hit :) Sen är det kalas på kvällen :) Hanna fyller 18 :D

3 dagar.
/Hannuus.


9 dGr...

Bloggen uppdateras med allt längre mellanrum. Vet inte om det hänt så väärst jätte mycket sen sist. En helg har passerat. I fredags var det match mot Åstorp, vinst med 23-11 :)
Lördagskvällen spenderades på Röda Kvarn, Salong 2, plats 114-116 med Jecka, Fidde och Rocky Balboa. Den var helt OKEJ faktiskt :) Gå och se den! Det var återigen match på söndagen, Sävehof stod för motståndet och förlust blev det.... Efter en Urusel, och då menar jag det, insats av Halmstad HP DJ. Men ja, vi glömmer det!

Körkortet är på G. Körningen är startad och teorin är i fullgång. Målet är väl att ta det i april-maj...

Ja, för att denna bloggen skall bli ännu ointressantare än vad den redan är så tänkte jag prata lite om vädret.... Det är väldigt skiftande, med växlande molnighet och dimma på sina håll. Många trafikolyckor har orsakats p.g.a snöbyarna och det kalla lågtrycket som drar in västerifrån.

9 dagar återstår till min 18-årsdag :) Längtar, längtar, längtar!

Jag älskar dig, Viktor!
/Hannuus.

Återigen varning!

Och återigen är det stormvarning på västkusten. Varför blir jag inte förvånad?? Ska blåsa upp till 30-35m/s, med start lördag-kväll och in på söndagen. Känns ju inte helt OK.

Ska hinnas med mycket under dagen känns det som. Hade engelska imorse, snart lunch, 11:45 körlektion och 13:30-16 skall spenderas på Arosfortet tillsammans med Mentorsgrupp ML. 5 lag med 3 personer i varje och vinnarna får ännu mer respekt än vad dom redan har :D Hahaha.
Ikväll är det sedan dags för match mot Åstorp i Alehallen kl 19:30. Hjärtligt välkomna!!

Viktor, jag älskar dig!!
/Hannuus

ORKANVARNING

... på hela västkusten. Och jag är fast ute hos Viktor. Nissastigen är blockerad med träd, och strömmen kommer och går. Illa!

Igår hyrde vi Beck - flickan i jordkällaren. Den var jätte bra - som alla andra Beck-filmer också är! Gunvald Larsson är kung alltså :D Haha.

Endast 18 dagar återstår till min 18-årsdag :)

Viktor, jag älskar dig!
/Hannuus.


IG

Återigen är det helg. Träningarna och skolan är i full gång och har redan hur mycket som helst att göra. Fick veta i veckan att jag har ett IG i engelska B. Känns ju inte helt OK!

Hoppas vi skall äta snart, är så sjukt hungrig.
En banan och en fralla är det enda jag ätit idag :/ Hmm...

Vad är det som händer egentligen??????
/Hannuus


SMARTOOOO

Webbdesign nu dåra. Emanuel är inte jäätte smart ärligt talat. Han fattar inte! Haha. Han har gjort en julstrumpa som har en guldig kant. Hmm...
Jag då, som redan gjort allt detta och redan är klar, slipper och behöver inte göra något mer än att hjälpa Emanuel så att han förstår :D

Hejdå!
/Hannuus

LIVE FRÅN KRISTANSTADSBLADET

Hallå där Martin Stenberg

Publicerad: 10. Januari 2007 02:00

I programmet Morgonpasset i Sveriges Radio P3 har du utnämnt Bro-mölla till Sveriges tråkigaste plats. Hur gick tävlingen till?

– Det var ett omfattande redaktionellt arbete som pågick under ett års tid. Och efter en saklig bedömning kom vi fram till att den svenska tristessens epicentrum ligger i Bromölla.

Hur valdes kandidaterna i tävlingen ut?
– Jag utgick från min egen uppväxt i Borås, som jag har hört många gånger ska vara en väldigt trist plats. Jag ville utreda om det verkligen var så. Personer i Borås försvarade sig och utnämnde en annan stad som skulle vara tråkigare. Så gick det vidare tvärs över Sverige som en stafettpinne som stannade i Bromölla. Bromölla kan skylta med många olika saker. Stans viktigaste museum är ett toalettmuseum. Ett starkt vittnesmål bekräftade misstankarna om att ingen egentligen vill stanna i Bromölla utan hellre åker till en annan stad. Avsaknad av större nöjesetablissemang och ett ganska modstulet intryck var andra faktorer som avgjorde saken.

Har du varit i Bromölla?
– Nej och jag tänker inte åka dit heller.

Vad har du för erfarenhet av tråkiga platser?
– Jag har mycket erfarenhet. Jag är uppvuxen i Borås och har tillbringar en del tid i Ulricehamn, Alingsås, Växjö och Katrineholm. Växjö till exempel är en stad där de största företrädena är att det finns bra rondeller och en tät granskog och det gör i alla fall inte mig lycklig.


Jerker Hagman



Namn: Martin Stenberg.
Född: Borås.
Bor: Stockholm.
Ålder: 27.
Yrke: Journalist.
Familj: Flickvän.
Intressen: Musik och böcker.
Aktuell: Har som reporter för programmet Morgonpasset i P3 utnämnt Bromölla till Sveriges tråkigaste plats.


Kan ni förstå varför jag flyttade därifrån?? Hahaha.

I'VE GOT THE POWER....

Bestämde mig först för att skriva hela dagens blogg på engelska, bara för skojs skull :) men ångrade mig ganska snabbt om sanningen skall fram. Men erkänn, det hade varit rätt skoj trots allt? Haha.

Har precis nästan läst ut HELA Körkortsboken. Så sant om det är sagt! Känner verkligen att jag gjort något nyttigt idag för en gångs skull, då jag annars brukar fördriva tiden framför datorn eller TVn med Lou. Även om det blev lite TV-tittande på MTV när "My virgin diary" gick. För er som aldrig sett det så handlar det om tonåringar i 16-18-års åldern som är oskuld och typ vill "få till det", så får man typ följa dom i 3 månader. Hmm. Patetiskt verkligen, och töntigt tycker jag!

Min 18-årsdag börjar närma sig med stormsteg verkligen. Känns som om det var igår jag sa att det endast var 3 månader kvar, då det idag endast återstår 23 dagar! Det är inte klokt vad tiden går fort. En 18-års fest skall börja planeras ihop med Sanna så småningom. Ser framemot när dagen är kommen :)

Igår var det löpning som stod på schemat. Tyvärr har jag problem med mina ben, så jag kunna bara springa ett varv på 3:an med Officier Maria Johansson, hade mot min förväntat orkat Minst ett varv till :)
På dagens träningspass stod fys på schemat. Inga bollar skulle användas. Staffetten med riktiga staffettpinnar och växlingar vann Lag Grönt 3 av 4 staffetter. Stolta men trötta tog vi emot publikens jubel! Hahaha.

Nej, nu skall jag ta tag i mitt liv och lämna plats åt någonting vettigare.
/Hannuus.

IT'S IN HIS EYES

Internet börjar sega och klockan börjar bli mycket, ögonen bara rinner och rinner och jag vet inte riktigt vad som är fel. Alltså, jag är inte ledsen och det har inte hänt något eller så. Haha. Ni vet så när man är ute och tex. cyklar när det är kallt ute så rinner både näsan och ögonen. Precis så är mitt fall nu, bara det att jag är inomhus och det är INTE kallt här!! Hmm. Mysterium! Säg till om du vet vad som är fel??!

I helgen är det Nissan Cup för P, F-92-95. Halmstad HP är arrangörer och det är en såkallad "föreningsaktivitet" så alla som inte spelar skall antingen döma, sitta i seketariatet eller stå i kiosken. Själv så håller jag mig till att döma. Passar mig bäst känner jag ;) Haha.

Veckans låt: Avril Lavigne - Keep holding on
Veckans person: VIKTOR NORDVALL, du är Underbar!




Många <3
/Hannuus

SHE'S GOT THE LOOK

2 januari. Dagens dag är tisdag. Sov i princip bort halva dagen. Eller nja, okej då. Inte riktigt, men mamma ringde och väckte mig vid 11. Hmm... Sedan bar det väg in till stan för en lite shopingtur :) 1 par jeans,1 kofta, 1 t-shirt och ett par andra byxor inhandlades till garderoben :)

Ska snart ut till Viktor också. De bjuder mig på middag idag sen är det fest ikväll. På Kärleken hos Jimmy. Ska bli skoj!

Längtar till handbollen kommer igång igen. Börjar bli rastlös om man säger så....

Nej, nu skall jag åka.

Kiss and goodbye!!
/Hannuus

2007

Och så var det ett nytt år, 2007 år e.Kr. Har funderat på det. Varför slutade man säga så, 350 år f.Kr, sen 350 år e.Kr. Det höll man typ på med fram till 1000 e.Kr. Varför säger man inte så nu liksom. 2007 e.Kr? Låter mycket ballare.

Nyårsafton igår som sagt. Det var riktigt, riktigt trevligt :) Vi var hos Henke och Nicke på Frennarp. Mycket trevligt folk var där också :) Men idag mår jag verkligen som jag förtjänar att göra. Haha. Illamående, trött, och bara allmänt seg! Hmm.

Imorgon tänkte jag åka in till stan en runda. Se om det finns några kläder kvar på rean som är att ha. Kanske ett par jeans? Som Johanna säger, "Du hittar alltid något på rean" Och jo, det gör jag nog. Men än så länge har jag inte hittat någonting verkligen. Sjukt trist! Men ja..

Snart middag. Börjar bli hungrig. Får se om det går ner något.....

Jag älskar dig Viktor!
/Hannuus

OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS
Exakt en månad till min 18-årsdag idag :D
OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS