FARTFYLLT

Och så har man blivit en i mängden genom att skaffa en blogg. Föregående helg var riktigt, riktigt trevligt. Som en del av baskursutbildningen var det på fredagen kurs eller något liknande på Mårtensson och det bjöds även på julbord.  Vi var en trevlig liten skara som lämnade Mårtensson runt 23 och gick till B&M. Väldigt trevligt. Utbildningen fortsatte sedan på lördagen.

Igår var det match. Mot Kärra. Förlust med 14 bollar eller något. Hmm. Men jag är glad att jag kunde spela med min rygg :) Första matchen sen den 11 november, alltså nästan 3 veckor sedan.

Helgen blir fartfylld och det är inte mycket tid som finns över. Imorgon är det IDOL-final och då ska vi parkera hos på Linehed hos Amanda och Nathalie :) Och självklart hejar vi på snygge-Erik som Eken kallar honom. Haha. På lördag står det 6 matcher att döma på schemat. New Body Cup steg 3 för pojkar födda 1994. Lagom goa julpengar :) Ca 500kr blir intjänade imorgon. Tjaa, jag klagar ju inte. På kvällen blir det nog att man kan klämma in en fest. Söndag bär det av till Möndal för match i Damjunior Södra Göteborg serien. Vinst som gäller!

Helgens tummar håller vi för Isabell, Moa och Ines som spelar Junior Elit Cup i Katrineholm med Hallandslaget :) Ja, Magnus skall också spela. Så glöm inte honom.

/Hannuus