it's friday, i'm in love.

5 min återstår av denna torsdag.
varit en ganska bra dag! sverige vann mot polen! wiihooo. semifinalhoppet lever.

mycket plugg. massor rättare sagt! fysik och matte. fast ganska kul :)

hade tänkt bädda ner mig nu, skola 8.15.
uppdaterar imorgon om mina kap jag gjort denna veckan :))

<3 H

give us the flag, or we die..

verkligen en total plattmatch av sverige mot argentina! fast känns som om de kan ha det lite. jag anser att det är en coachförlust tyvärr! om jag ska säga vad jag tycker. varför får inte kim ekdal de ruis spela? och varför gör dom inte målvaktsbytet tidare?
jag är må vara handbollsdomare själv, och säger verkligen inte att jag kunde gjort det bättre igår eller i de tidigare matcherna. men den ena makedonen är tydligen med i någon maffia säger ryktet, och paret igår? ja, vad säger man.
i 9 av 10 50/50 situationer får argentina bollen, det var likadant mot korea häromdagen.
är domarna rädda för att om de ger ett domslut till fördel sverige ska de kallas hemmadomare? nej, det är faktiskt inte så! då hade man möjligen kunnat säga att de iaf hade en rättvis bedömning.
men som jag skrev tidigare, jag hade verkligen inte gjort det bättre, hade inte klarat den pressen!
bara till o ta nya tag mot polen och se till och VINNA den jäkla matchen för att vi överhuvudtaget ska ha någon ynga pytte chans att ta oss till semifinal! vi kan ju alltid hoppas att det vänder imorgon.


annars då? skolan flyter på. varit ledig idag. är det alla onsdagar - hittills. såvida in teknikprojekt eller CAD läggs på onsdagarna. men hoppas på det bästa - att de inte gör det..

ett bra pass avklarades på gymmet idag också. väldigt nöjd!
ikväll är det vin i goda vänners sällskap och premiär på smålands nation för 2011 :)

ett glas vitt kanske?
- H

Oh my god! You look realy good!

vilken helg säger jag bara, kan endast beskrivas med ett ord: LYCKA.
lycka är ändå ett så abstrakt ord att man egentligen inte riktigt kan sätta fingret på vad det är. men i helgen har jag verkligen upplevt lycka på alla plan. hu-ja.

snart ska jag äntligen få träffa mami och papi också. jag saknar dom! har inte träffat mami sen v44(!!!!) och papi sen i slutet på november :( och det kommer vara första bromölla-visiten sen i slutet på augusti.

handbolls-vm är i full gång också. sverige har hunnit spela två matcher och det har resulterat i två vinster. har inte kunnat bli bättre. framförallt krossen av slovakien igår! yeeey!

nu ska jag ta en snabbdusch, sen blir det sängen. skoldag imorgon!

peace out.

<3 h.

give me your love, give me all of your love.

oij, vilken bra kväll.

har även bestämt vem som ska bli far till mina barn i framtiden. raaaow!

<3H

Should have known. You was trouble from the first kiss.

Ojoj, redan fredag. Tiden går fort när man har roligt? Fast frågan om jag haft roligt sist jag skrev vetihundan.
Dagen har jag hunnit med 2h fysik och därefter matematik d- tenta, del 2. Träffade sedan Gabbe på stan för att inhandla födelsedagspresent. Joora, det blev ganska bra trots allt :)
Hann med o shoppa också, och stackars Gabbe som fick hänga på. Haha.
Blev denna toppen idag :) Är väldigt nöjd. Investerade i en annan snygg tröja häromdagen också. 

249kr, gina tricot.                          199kr, gina tricot.


Jahopp, fredagkväll? Vad händer på på 75an ikväll då? Lisa ska ha födelsedagsfest, så kilar upp till henne på 3e våningen. Tacka Gud att jag inte har tenta imorgon, lördag, som väldigt många andra har! Hue.
Nej, hopp in i duschen nu kanske, måste hinna locka håret också. 66 minuter tillgodo! (Y)

- H


I’d still have to try. With all the love I have inside. I can’t deny. I just can’t let it die

skolan är igång - äntligen tillbaka till vardagen säger jag bara. fysik b kommer garanterat bli vårens stora utmaning!

har äntligen kommit igång med träningen också - herre jissanens vad skönt! andra veckan nu sen sälen/norden cup. ett gott överkroppspass igår och ett härligt benpass idag!

och imorgon drar äntligen 'the event of the year' igång; HANDBOLLS VM(!!!!) PÅ HEMMAPLAN! kan ju verkligen inte bli bättre. imorgon har sverige öppningsmatch mot chile - en match som vi ska vinna väldigt enkelt anser jag - och många andra!

helgen kommer blir lika fullpackad som den förra. fredag är det tenta-dags igen. matematik d. förhoppningen om att skaffa ny telefon finns också. sen ska lis-fis ha födelsedagsfest på kvällen. kan bli väldigt trevligt :)
lördag väntar dömning, årsmöte, sverige-slovenien, lite förkalas och inflyttningsfest och en vända på stan, ett tag sen jag var där känner jag. dock är halmstads uteliv inte något att hurra för denna tiden på året!
söndag har vi två matcher i varberg. gilla läget. cash is dock king!

au revoir!
- h

Sälen - Göteborg - Halmstad

Long time no seen. Har varit bortrest i ca 2 veckor så bloggen har gapat tom.

Sälen var toppen verkligen, bodde på samma hotel som Zlatan (Y) haha. Och jag måste ju faktiskt säga det; Helena Seger är så galet mycket snyggare i verkligheten än vad hon är på bild!!!

Efter Sälen väntade Göteborg och Norden Cup. 16 matcher på 4 dagar! Hue. Men blir lite cash av det ändå.
Nyår spenderades i allas vårt Götet också med Jeanette :) Vi tog det som det kom och det blev en riktigt lyckad kväll först hemma i Partille sen Masthugget (tror det hette så?). Träffat lite nya människor och vi hade allmänt kul :) Klagar då inte. Bilder finns på facebook för er som har mig där och inte redan sett dom.

Dagen idag då: Skulle spelat match, men så blev det inte, mina fötter är dåliga igen så :/ Hade även tänkt att städa ut julen. eller ja, julen och julen, ta bort mina julstjärnor och byta ut mina julgardiner i köket.
Majzzzan har kommit hem från Espania nu också! Gabbe bara "Aaa, de kommer hem imorgon - klockan 06.00!!!" Haha.

Nej, lite försenad frukost nu.

Pussss