KOM HEM!

KOM HEM SNART EMELIIIE!
JAG SAKNAR DIG!


för jag har varit så duktig!

ja, igår skrev petter och frågade om jag skulle med ut och springa då jag tyckte det var dåligt att han inte frågade mig sist han var ute och sprang.
så igår var vi ute och sprang, blev hela 5,7km. och jag känner mig sååå duktig!!

ikväll är det handbollsträning också. TAGGAAA!

looooong time - no seen..

åååh ja, det är long time no seen i min blogg verkligen. upptäckte att det är hela 4 VECKOR sedan jag uppdaterade :o sjukt.
känns som om detta inlägget kommer bli en aning långt, men det får ni ta, är ju trots allt 4 veckor sen och galet mycket har hänt. vissa delar kommer visas i bilder och vissa delar blir ord :) hoppas det duger.

v29 - ÅHUS BABY, ÅHUS!
går endast beskriva i bilder.



v30 - sjukveckan.
ja, kan inte säga så mkt, låg hemma i feber typ hela veckan :/
helgen åkte jag till göteborg för att ha feber också. men peter hade 25års fest vilket var väldigt trevligt. några bilder här också :)



v31.
back to work. back to FIESTA.
olala. shit. det var sjukt roligt. marinfestival var det också. fest onsdag, fest torsdag, och på fredagen skulle det bara bli en cider på marinan, slutade med ett shotrace på caféet med carola ;) haha. lördagen hade jag gemen med min syster (L) kollade hennes match, sen käk på harrys och sen slutade vi hos en lagkompis hos henne och spelade wii. jag ägde på bowling ;)

v32.
work. FÄÄÄÄÄZT i massor! fy säger jag bara.
onsdag: förfest hos tina. sen kräm. shit. ja. inget nämnt inget glömt ;)
torsdag: sista FIIIIESTA. det var heeelt GALET(!!!!) verkligen!  daaaaamn!
lördag-söndag: åkte till bromölla och skåne då johanna emma och sarah skulle ha gemensam 20års fest. hann med att busa med mina favoriter ebba och liam också :) vi har hoppat studsmatta och kollat byggare bob och spelat spel. hela söndagen spenderades vid havet i sandviken också vilket var väldigt skönt!

v33 - NU. får se vad veckan har att erbjuda för skojigt :)


LOVE, PEACE, UNDERSTANDING

- H