bada bada bada :)

sommar och sol.
ja, det gillar vi. sista dagen av ytterligare en vecka har snart passerat. året är halvvägs. usch. men det är ÄNTLIGEN SOMMAR och havet har det badats i massor denna veckan. och göteborg har besökts för att kolla foooootboll; sverige-england, u21. och vem har biljetter till finalen på måndag? JAG :) wihoo. min älskade fru ska också med och de knäppa göteborgarna :P haha.

nu blir det frukost innan jobb.
 

om jag kunde drömma...

usch, klockan börjar bli mycket och jag börjar bli trött.
är ledig till torsdag kl 15 nu. vilket är väldigt skönt.


sovtajm.
JAG SAKNAR DIG! SÅ SJUKT MYCKET!

- h

my dream is to fly

torsdag. midsommar imorgon. twilight-böckerna har äntligen landat i brevlådan. filmen är underbar. harry potter har premiär om mindre än EN MÅNAD. jobbet flyter på. jag har världens bästa vänner. saknar DIG. tänker på DIG. väldigt ofta.
och
denna låten är helt underbar (har ni spotify kan ni lyssna på den). mm. drömmer mig bort varje gång jag lyssnar på den. så mycket tankar. så mycket känslor. tänk vad mycket en låt kan göra. helr underbar!

imorgon är det fest. redbull-jäger är morgondagens alkoholtips från mig ;)

sovtajm. jobb imorgon också.
<3

funkar det?

då ska vi se om det vill sig nu då?. . . . .

från 2009-06-11 @ 23:31:50

oj, så mycket känslor just nu känner jag. förra fredagen (5 juni) var det exakt ett år sedan studenten. imorgon tar alla andra studenten. vet inte riktigt var jag ska börja. hade gjort vad som helst för att ta om min student. med mml. och att allt var som vanligt. du och jag. jag saknar det. ibland mer, ibland mindre. ikväll är en sån kväll där jag saknar det mer. så mycket minnen. med mml. med dig. paris. klasshelg. sälen. midsommar. kanoting. julavslutning. singstar. studentfester. filmkvällar. . kärlek. så mycket ... kärlek.

jag önskar att du var här. höll om mig. som du brukade göra. och säger att du ångrar allt du gjort. att sårat mig som du gjorde.
jag undrar om det är vi själva som styr våra liv, eller om det är våra liv som styr oss?
jag vill gå tillbaka i tiden. ändra ett ögonblick. ett ögonblick jag alltid velat få tillbaka...

v25

ja, det verkar inte riktigt vilja som jag vill? ska vi sätta att detta inlägget kommer bli som vanligt nu? skulle verkligen inte förvåna mig :o bläää isf! VAD ÄR FEL PÅ DOM FÖRRA INLÄGGEN ISF????? :o

måndag v25. halva året har snart gått. helt sjukt. helgen har varit kul. ikväll är det jobb 13.30-20.30. fredag midsommar :) wihooo...

nu ska jag kolla klart knight rider sen är det smallville (a).

<3

studenten

sjung om studentens lyckliga dar.... sen kan jag inte mer. :D haha.
igår tog min kära barndomskompis kajsa studenten och mina kusiner :) wiiiie. det var MYCKET trevligt igår :) då det var förköp till t-baren och endast de med studentleg kom in så sket det sig för mig mattis och rasmus som vi mötte upp i stan. på banken var det så lång kö att det inte var lönt att ställa sig i den. så ja. vi strosa runt och kollade läget :P hahaha.

bussen hem: i fjälkinge var det två som hoppade av, "yes, ett ledigt säte" men nej, vände lika fort igen och skriker "neeeeej fan vad äckligt" och precis då kommer en annan tjej och sätter sig i sätet och fattar ignet fören hon reser sig upp igen och ser att han som satt där innan SPYDDE innan han gick av bussen. SÅ JÄVLA ÄCKLIGT! han hade ätit potatissallad tidigare under kvällen iaf :S

snart middag, kallopps idag. sen ska jag till grödby och sen träffa kajsa ikväll förmodligen :) det blir fiiilm :) imorgon tillbaka till halmstad. mitt tåg går 7.50 från kristianstad :S tidigt!

bilder kommer på fb och bdb när jag är åter i halmstad.
tjing tjong.

- h

SWEDEN ROCK 09

In Flames - Dead End . Ni med Spotify lyssna här. En helt UNDERBAR låt! För att inte tala om när de framförde den Live på Sweden Rock <3<3<3 Finner inga ord.


Sweden Rock är över för i år. Usch. Helt galet har det varit. Ser redan fram emot nästa år!
Bilder från festivalen finns på bilddagboken och facebook så småningom. Det krånglar lite när jag ska ladda upp :S Blä. Ska blåsa datorn snart. HATA Windows XP.



Mmm, strawberry flavour ;)

- H