3 riktiga fobier/rädslor

Andra bloggen idag. Hade kanske inte en allt för lyckad start på dagen som det står om i det föregående inlägget, men vad faen, det är sånt man får ta ibland. Shit the same liksom!
Psykologin idag har varit väldigt rolig. Vi har pratat fobier och allt vad det nu innebär. Jag konstaterade iaf att jag har 3 riktiga fobier/rädslor, mörker och fåglar och blodkorv. JAG HATAR DET VERKLIGEN!!!!

Dagen har gått relativt fort ändå tycker jag. Träningen idag var mycket rolig även om motivationen kanske inte var på topp före. Rolig träning iaf. Efteråt spelade Drotts juniorer match mot Stavsten, deras målvakt var riktigt bra - nere - men det var där alla drottarna sköt så det är inte allt för konstigt att dom förlorade. Men, de hade förlorat med ännu mer om inte Mattias hade bommat igen i början av andra...

Nu sitter jag här, filosoferar om livet, framtiden och om att vara "vuxen". När blir man vuxen? Blir man någonsin det? Vad händer efter studenten? Jobba, plugga vidare eller resa? Ska man kanske hinna med allt?? Hmm, jobbigt värre. Gillar inte att tänka på framtiden.... Inte mer än fram till juni iaf.

Nu ska jag bege mig mot sängen.
M, tack vännen, känns bra att prata med någon!

With LOVE
/hannuus

Hanna....

Jo men visst. Jag, Hanna Erika Johansson, hade ställt klockan på ringning klockan 06:45 då jag skulle ha psykologi lektion 1 klockan 08:15. Trodde jag.
Då jag i vanliga fall brukar börja en onsdagmorgon med 90 minuter företagsekonomi så var det en självklarhet att psykologin ska börja samtidigt. Men nejdå, efter att ha hittat ett schema i min kalender så visar det sig att jag inte alls börjar klockan 08:15 utan kl 08:45. Vilket innebär att jag hade kunnat sova en hel halvtimme längre. Blir man knäckt då?? Aaaaahhh!..
Men ja, sånt är livet - tyvärr :S

Tisdag igår vilket innebar träning på förmiddagen och en träning på kvällen, och eftersom att Max gått och blivit sjuk så skulle jag tillpåköpet döma också, innan träningen på kvällen, med Johan. P91/92, HBP-Sävehof, det gick ganska bra faktiskt :-)

Yepp, dagen idag då. HAr som jag tidigare nämnt psykologi nu på morgonen, sedan väntar en håla på ca 2h då rättskunskap pass 2 denna veckan utgår, sedan är det psykologi igen och efter det är det ECDL och när klockan slår 14:00 i eftermiddag så har jag slutat för dagen :-D Kanon!
Det är tidig träning idag också, Drotts juniorer har tagit vår träningstid för att de ska spela match...... Hmm..

Men ja, nu ska jag borta gaddarna.
/H.



P.S. Om 2 dagar fyller jag år, om 99 dagar åker vi till Turkiet och om 127 dagar är det STUDENTEN! D.S.

Grattis Danmark

Helgen är över, vilket innebär att veckan också börjar lida mot The End, handbolls-EM 2008 är nu också över och som slutsegrare står Danmark. Kan inte göra annat än att säga GRATTIIIIIS! Finalen var riktigt bra att se, en jämn man där de som krigade bäst vann. Kroatien fick se sig besegrade när deras tränare fick rött kort med endast 5 minuter kvar. Illa.

Helgen har varit vääääldigt rolig vill jag lova. Äntligen är vi tillbaka till det gamla vanliga, jag har ärligt talat saknat det :-)
I fredags var det Underbar vilket innebar utgång. Det var det gamla vanliga gänget på förfesten med några undantag. Singstar stod för underhållningen och när endast sista omgången av 7 återstår i party-fighten, där man skall skicka micken runt i laget , så blir det Poison med Alice Cooper. Ställningen var just då 6-6, vilket innebar att det skulle bli Poison som skulle avgöra om det skulle bli killarna eller tjejerna som skulle stå som slutgiltiga segrare. Vilka vann då? TJEJERNA!!!! Vi vann med ca 2000 poäng vilket var väldigt skönt då killarna hade tagit ut segern i förskott :-D Hihi..
I lördags var det först Sverige-Norge som gällde, och ÄNTLIGEN är Sverige tillbaka i handbollens finrum. Vi slutade på en 5:e plats, är klara för VM 2009 och ett kval till OS 2010 väntar nu på oss :-D Känns väldigt bra. På eftermiddagen var det junior-match mot Kärra som gällde, dock blev det förlust med 21-28 eller 22-28, kommer inte ihåg... :-S
Idag, söndag, har jag dömt och har nu blivit 300 kr rikare. Värt att nämna. Haha. Susanna kommer hit snart också, då blir det Monopol :D Vilket var en herrans lång tid sen vi spelade nu :-)


Puss o kram.
/hannuus


När vet man att man är redo för sex?

Den här killen är bara för söt. Vi satt i skolan och diskuterade åldersgränser, när man blir byxmyndig osv. Vi kom fram till att det blev man när man är 15 eller 16.
M=Mattias, H= jag, Hanna.

 M: Men det finns ju dom som har sex innan.
 H: Syftar du på dig själv då eller?
 M: Nej, på typ 13-åriga tjejer som inte fattar så mycket.
 H: Okej, när vet man att man är redo då?
 Efter en tids tänkade svarar han med ett leende på läpparna: När tjejen kan ta på en utan att man kommer.....


Ja, åter till dagen. ECDL-kursen är i full gång och 1/7 prov för min del är avklarade. Är väldigt nöjd med mitt resultat, nu återstår endast 6/7 prov.

Har även tränat ikväll. En väldigt rolig träning om jag ska säga vad jag tycker, men träningsverken i magen håller i sig från gårdagens fyspass som varade i 1½h. Dagens träning bestod av en hel del fys den också, men även ganska mycket skott och helkontringar. JAG ÄLSKAR HELKONTRINGAR verkligen :-) Det är skit skoj, speciellt när det går bra för en också :-D
Det väntas även en träning kl 8:30 imorgonbitti. Individuell teknik --> Anfall --> Genombrott står på schemat. Skoj, skoj, skoj, genombrott är roligt.

En hel del viktiga och roliga datum närmar sig allt fortare.. Om:
* 9 dagar, (1/2): Min födelsedag, KOM IHÅG det :-)
* 106 dagar, (8/5): Vi åker till Turkiet :-D
* 134 dagar, (5/6): STUDENTEN!

Jag saknar även dig Viktor, väldigt mycket!
Puss o kram!
/hannuus


Love me, love me, say that you love me?

Den låten gick herr Fredrik Larsson och sjöng på idag, och det är ju inte direkt en låt som kan hålla sig borta ifrån huvudet utan den satte sig där illa kvickt och jag nynnar fortfarande på den. Riktigt illa!

Helgen har, som jag nämnt i tidigare inlägg, spenderats i Katrineholm på Sverige Cupen. Det har varit tufft, men samtidigt GALET ROLIG. Hade jag varit 3-4 år yngre hade jag definitivt fallit för ett par av spelarna. Utan tvekan! Vissa kommer jag träffa igen, kanske inte i det civiliserade livet, utan på planen, jag som domare och de som spelare. Det finns de som är sjukt charmiga ;-)
Jag har lärt känna en hel del nya människor, och det är något av det roligaste jag vet. Dömningen för mig och Maria gick bra i 4 av 5 matcher, man kan ju inte alltid ligga på topp som man säger.
Det finns dock ett minus, ett väldigt STORT sådant, och det är att vi delade rum med Johan och Max. Herregud säger jag bara! Det kommer ALDRIG att ske igen, över min döda kropp!

Snart ska också min 19:e födelsedag firas, närmare bestämt den 1 februari. Jag skall då åka till Bromölla för lite kalas-firande och förhoppningsvis hinner jag träffa Johanna också, jag saknar dig faktiskt!

Nu ska jag bege mig mot sängen, har träning imorgonbitti.
Hej hopp!
/hannuus

P.S.
Viktor är den underbaraste människan som finns, vet inte vad jag skulle göra utan dig. Jag älskar dig! D.S.

Fullt ös - medvetslös!

Vet inte riktigt var jag ska börja. Det är så galet många tankar just nu och så sjukt mycket som ska hinnas med i veckan. Endast 142 dagar återstår tills vi står där, glada, lyckliga och ja Gud vet vad, i våra fina vita studentmössor och ska ta det gigantiska klivet in i den s.k. "vuxenvärlden". Jag är rädd, förvirrad och har en hemsk ångest på samma gång. Vad kommer hända? En sak är säker, det kommer bli tråkigt, sjukt tråkigt.
Men under de 142 dagar som återstår ska det hinnas med mycket; Studentfester, fördelsedagar, utlandsresa, sportlov, påsklov, projektarbete, handboll, dömning, visiter i Bromölla och en massa mer.

Vad har hänt de senaste 10 dagarna? Nytt schema i skolan, måste faktiskt påstå att jag nästan har lyckats få ett glidar-schema igen, även om jag nu har 14 lektioner/veckan ist för 8. Men ja, synd att klaga :-)
Det har även blivit en del dömmande, Let's dance tittande med Amanda, Sunkan och Pite, Harry Potter-spelande med Susanna, 2 matcher (2 förluster dock) och sen har jag även umgåtts med den underbaraste människan i hela världen

De återstående dagarna i denna vecka är fullproppade känns det som. Men den största minuset är helt klart att jag missar Sveriges EM-premiär mot Island på tordag då jag skall döma. Hrmf! Ingen höjdare.
Och i helgen gäller det. Till 110%. På fredag morgon klockan 06:00 avgår bussen från Halmstad för vidare färd mot Varberg och Kungsbacka för att sedan fortsätta mot det slutgiltiga målet, Sverige Cupen i Katrineholm. Fick domarlistan idag, tydligen har jag och Maria fått 3 väldigt tuffa matcher. Bl.a. matchen (killar) mellan Stockholm-Uppland. Går det bra för mig och Maria kan vi kanske få hoppas på finalspelet :-D

Nu ska jag återgå till min diskning!
Please don't stop the music!
/hannuus

Hej, mitt Vinterland

... nu é jag här! Eller var rättare sagt.
Veckan efter jul och fram tills nu har varit innehållsrik vill jag lova.
Mycket har hunnits med. Dömning på Lundaspelen och en Sälenresa :) Sälen var helt klart bäst.
Lundaspelen var mycket roligt, ser framemot att komma tillbaka och dömma där iår igen.

Nu till Sälenresan.
I lördagsmorse åkte vi från regniga och tråkiga Halmstad ihopp om att äntligen få lite snö i vår tillvaro. Och visst, hoppet gjordes inte starkare när vi kom in i Sälen by på eftermiddagen på lördagen och regnet fortfarande piskade mot bilen så vindrutetorkarna gick i ett och termometern visade fortfarande plusgrader.. Herregud! Det var det tänkte vi. Skulle det bli en vecka i fjällen utan snö? Vi var oroliga vill jag lova! Men, ju högre upp på berget vi kom så sjöng termometern till minus och regnet övergick sakta men säkert i snö. Åhh, så glada vi blev. Jag blev genast ett litet barn igen :)
Veckan har innehållit både det ena och det andra. Efter att vi tillslut varit både på Högfjället, i Lindvallen, Hundfjället och i Tandådalen så konstaterade vi att de bästa backarna fanns i Hundfjället och det var där vi sedan blev stammisar :) Det var roligt tills Viktor tvunget skulle hoppa och landade på sin arm/handled. Han fick åka snöscooter till sjukstugan och träffa läkaren där det blev konstaterat att han INTE hade brutit något. Dagen efter åkte Gun och Viktor till Vårdcentralen trots allt för att få den röntgad då han fortfarande hade ont, men det visade inte heller något - som tur var!
Fredagen (igår alltså) var sista åkdagen och den spenderades i Lindvallen av mig och Viktor. Mycket trevligt. Snö fanns det nu också gott om både i backen och på allt annat. Det hade iprincip snöat i 3 hela dygn så det fanns ganska så mycket lös-snö i backen, men jag klagar inte :D Mycket roligare!
Idag när vi återvände till sydsverige möttes vi återigen av regn, bara det att nu var det underkylt också, så det är verkligen GLASHALT ute. Hmm.. Ingen höjdare!
Bilder från nyårsafton och i fredags finns på
min bilddagbok. Välkomna!

Imorgon skall jag döma P93 i Nissan Cup. Maria och hennes pappa hämtar upp mig lite efter 8 då vi skall börja döma kl 9 i Gullbrandstorp. Näst-nästa helg bär det av till Katrineholm och Sverige Cupen :D SKOJ!

Och en sista sak, jag har namnsdag idag, och det är bara EN som kommit ihåg det och det är Nathalie :)

Puss o kram!
/
hannuus