Att jag alltid lyckas...

Hahahahha, jaa, det är fasen helt sanslöst. Igår lyckades jag göra TVÅ, kan ni förstå, TVÅ, helt galna saker på samma dag.

1.
Mitt i natten vaknade jag lite efter 1 av att jag satt på sängkanten med mobilen i handen och Malin i andra änden. :O JO, JAG RINGDE HENNE I SÖMNEN! Hahahaha. Inte den blekaste hur, vad eller varför detta kunde inträffa? Hmm. Blir nästan ännu mer mörkrädd än vad jag redan är.

2.
Vid lunch, när jag slutat jobba och kommit hem så ska jag ner och duscha. Det är två dörrar i källaren, den första som alla i hela huset har nyckel till och den andra in till duschen som man låser inifrån. När jag duschat klart, och handduken är på håret och mjukisbrallorna på, så går jag ut stänger dörrarna som vanligt, för att sen när jag kommer till första våningen inse att jag glömde nycklarna i duschen :O Jo, men visst. självklart. Smarto tänkte jag. Och den ENDA som är hemma är Lennart
så jag får helt enkelt plinga på hos honom. Och i dörren kommer en 80årig gubbe i kalsoner. HAHAHAHAHA. Jag dööööör. HAHAHAHA.


Var även i Varberg igår och dömde DM-finalen för damer. Varberg-Drott. Vbg vann med 2 bollar efter förlängningen.

Helgen har också varit helt sjuk verkligen. Jag har nog helgens roligaste också. Hahaha.
Jag, Rebecca och Emelie går längs Brogatan mot Moon, när det på andra sidan kommer två stora bastanta människor när jag kläcker ur mig:
- Kolla, där är mr. och mrs. Big!
Vi as garvar för att jag sedan ska bli tyst och kolla på dom igen för att sedan säga:
- Oj, det är ju dom! HAHAHAAHAHHAHHA!

Nje, nu ska jag städa lite, sen ska jag träffa min kära vän Jecka :) <3

- H <3

Potatiscupen

Hejpåer trogna läsare.
Ni är en del, men ni är djävulskt dåliga på att kommentera. Kanske därför jag slackar ner emellanåt med att uppdatera? Hmm. Bara en tanke. Kanske ska lägga ner min väldigt intressanta blogg helt?

Ja, Potatiscupen, en summering kommer bättre sent än aldrig som man säger. Föregående helg spenderade iaf i Alingsås med en massa dömning och sjukt mycket gemen och det har varit galet roligt iaf :D Har lärt känna lite nya folks och en hel del roliga kommentarer och scenarion har utspelat sig.
"men har du slutat läsa nu, jag kom ju ut för att kolla på dig när du läser".- kos, fredagkväll.
"HALLÅÅ??? vi har ju ingen målvakt??!!!" - kalmar-bänken efter att jag blåst igång en straff och missat att målvakten gick och bytte.
"dra rött på p/f99, funkar det jecka?" - jag till min överpedagogiska vän och för helgen domarkollega :)

hemfärden är något väl att minnas också. vi missar 16.30 tåget från alingsås mot göteborg och får ta 17.00 ist. anländer till göteborg 17.40 ca och går direkt och kollar när tågen skall gå. "ååh, 18.17, perfekt" säger både jag och jecka. vi fixar biljetter, går på toa och köper en burgare på burger king innan vi går till tåget som skall komma in 18.17 :) nice tänkte vi.
vi sitter på tåget, klockan bli 18.25 och tåget har fortf inte gått. det är en snubbe längre fram jag går och frågar honom när tåget skall gå och han säger 18.42. aja, inte så farligt. sen satt jag och jecka i mitten av tåget ungefär och där möttes han städaren och den andra och han säger "aaa, men detta tåget ska ju inte gå fören 19.42". då trodde vi att vi skulle DÖÖ på riktigt. HAHAHA. men kul var det :P att vi kunde kolla så fel ;) haha.


imorgon är det fääääzt med brudarna. och på lördag harrys och food med iaf emelie och rebecca, lite avskedsmiddag för emelie som åker till andra sidan jordklotet den 29april. fler som vill hänga på? :)
imorgon ska jag även boka tid hos tatueraren. wiiihoo. kommer bli as nice :D


nu: dejta kudden.
sweet dreams.

<3

. . . .

dreaming, i'm dreaming forever of you.
lost here without you, don't know what to do.

<3<3<3

I am not a hero
I am not an angel
I am just a girl
Girl whos trying to love him
Unlike any other
In his eyes I am


våld mot barn

ja, jag måste faktiskt göra av med lite ilska just nu. man läser väldigt ofta nuförtiden om barn som misshandlas hemma och våldtas allt oftare. det är fanimej helt jävla sjukt hur en människa kan få för sig att gå på ett barn. ETT BARN!!! de är små och hjälplösa och säger man till dem att de är ex. dåliga så tror dem att de är det. jag kan verkligen inte förstå det. ALLA de män och kvinnor som våldför sig mot barn borde man typ slänga in i en rymdraket och skicka till månen där de kan få bygga sig ett litet hus och sen lämnar man dem där och hämtar aldrig hem dem igen. så långt borta från verkligheten de kan komma.
så. nu har jag fått avreagera mig lite.



- - - -
påskhelgen har som jag skrev i något inlägg sedan varit helt GAAAAAAALEN verkligen. där skrev jag om fre-lör.
jag, emelie och min wifey bestämde oss för att dra in mot stan och sätta oss på en uteservering och ta en cola typ. precis när vi bestämt hörde viktor av sig att de kommit hem från skagen, han följde också med in till stan :) vi satte oss på bulls och cola förvandlades till cider. henke, nicke och johan kom också efter en stund och joinade. vi kollade sen läget på caféet och wifey och emelie tog bussen medan jag, viktor, henke, nicke och johan drog till MAX och åt. goooott. var hemma lite efter 00. jag och viktor satte igång en film och jag somnade givetvis. 02.30 väcker viktor mig att filmen är slut och han ska köra hem då de skulle åka tillbaka till norge på måndagen...

måndag - annandagpåsk - fotboll, fotboll. kl11 var det halmia b - ois 0-12, sen kl16 sennan-ryssby (minns ej resultat) med frida. väldigt trevligt :) sen kom maaaaalin tillbaka till halmstad på kvällen :D:D:D wiihoooO! jag grillade, vi glömde givetvis att ta med oss nycklar ner så fick ringa petter ifall han kunde komma och öppna (A) haha.

tisdag - igår - jobb 15-20.30 sen foooootboll, vilken match det var. helt sjukt!
onsdag - idag - jobb 12.30-20.30.


jag ger er denna från i fredags:

fontääänen

jag minns...

jag minns när jag lärde mig cykla.
jag minns när jag lärde mig simma.
jag minns känslan av frihet man upplevde.
jag söker den fortfarande, friheten, känslan.
varje dag.
varje ögonblick.

<3

once upon a time...

...there was a girl. her name was hanna. she's 20 years old and lives in halmstad.
now it's easter, but it's almost over.
my weekend has been really funny. friday - partyyyyy with emelie. hahaha. nsnf. we had a great time!
yesterday it was also partyyy. first at my place then we went into da toooown!

now: go out in the sun.

LOOOOOVE - H <3


P.S. att inlägget blev på engelska är BARA en tillfällighet. jag sov till 13.45 idag, måste vara därför. vet inte riktigt om jag är trött, pigg eller bara allmät bakis. fredagen var som sagt riktigt jäkla rolig och igår när vi gick på det igen så var jag fortfarande inte nykter från fredagen. ILLA. nu tar jag tag i livet. HEJ. D.S