VIP

Efter att just sett reklamen för Mange Ugglas nya platta så har jag konstaterat att han och den nya plattan INTE är nå vidare bra! Jag vet att det finns Trogna Mange Uggla fans där ute, men den är så oerhört dålig. "Jag är vild och skild" Hallååååå????? Vart är världen på väg egentligen??

Idag är det fredag, och ikväll nalkas Fest. Klassfest närmare bestämt och sedan är det Underbar på Mårtensson. Och vem har VIP? JAG :D Hihi!. Det är skönt att kunna glida in och slippa köa :D Hihi. Var med Susanna på Nöjet igår också, när hon skulle hämta Studentkommiténs VIP-kort, då fick jag VIP till Lussevakan på MOON också :D Synd att klaga!

Har även haft 3 inlämningar idag, och hur många har lämnats in änsålänge? INGEN! Hmm. Känns inte helt OK. Jag kommer verkligen ingen vart hur mycket jag än försöker att plugga. Det vill helt enkelt inte som jag vill! Hmm. 

Men ja, tillbaka till det roliga :D Var på stan en sväng med Amanda idag också. Det har shoppats en del. 1 par skor, en klänning, 2 par öronhänge och ett par strumpbyxor. Totalt har jag bara spenderat  428 kronor. Inte illa vill jag lova...

Nej, nu ska in i duschen, sen till Amanda och Nathalie där klassfesten (förfesten) skall äga rum :D Bilder kommer komma upp antingen imorgon eller på söndag på
min bilddagbok.

Vi ses på festen!
/hannuus

Harry Potter

image27
Ååååh, jag älskar verkligen Harry Potter.
Skulle vilja vara som honom.
Önskar att jag också hade kunnat trolla!
Håller just nu på att läsa den sjunde och sista Harry Potter-boken; Harry Potter och Dödsrelikerna.
Började läsa den i torsdags kväll och ska nu börja läsa kapitel 26/36. Riktigt bra är den hittills! Ju mer jag läser, ju mer fast blir jag om att jag måste läsa mer, mer, mer och mer.



image27Veckan i övrigt har varit kanon. Den har präglats av studentfest, dömning, öppethus, fystester, Viktor, handboll och fotboll =)

Studentfesten
var sjukt rolig. Förfesten ägde rum hos Amanda och Nathalie på Linehed, och där var det skoj. När vi sedan begav oss in mot stan och Valentine träffade jag Anna =) Wihooo! För att se en massa bilder från studentfesten gå in på min bilddagbok;
http://hannuus.bilddagboken.se

Nej, nu ska jag äta. Har lagat korv stroganoff. Väldigt gott blev det. Sen ska jag till Susanna ikväl :D Jippi!


Tjing-tjong-kines - det var du som FES!
/hannuus

Skit trist!

Lördag. Igår var det så gott som en bortkastad kväll i Helsingborg, eller närmare bestämt Rydebäck. Jag har nu kommit fram till att jag inte tänker följa med på några fler bortamatcher, speciellt inte när den ena tränaren säger att man skall spela hälften var och när den andra tränaren låter en spela 12 min i första halvlek på H6 och sedan får sitta hela andra. Hmm.. Skiter i detta nu! Skit trist. Man är ju inte direkt motiverad att spela match iaf.
Det enda glädjande beskedet från matchen igår är väl att vi vann, och det knappt. 25-26. Med 2 sekunder kvar kommer en Rydebäcksspelare i kontring och Carola kommer och riktigt tacklar ner henne. Haha. Domaren visar Rött och det är straffkast till Rydebäck. De missar straffen och vinsten är vunnen.

Dagen i all ära skall det inte göras något på i princip, skall döma på Stenstorp klockan 16:10, sen är det fotboll ikväll hemma hos Sunkan och Pite med Shem. =)
Imorgon är det match igen, hemma mot Tostared, Pernilla och Anders skall coacha, och det är väl tur det. De är typ Bäst! =) Emma skall dit och kolla och ta med sig sin låda med utklädnader. Studentfest står på schemat på tisdag kväll, temat är Bad Taste =) Hihihi....

Nu skall jag återgå till min bok, Flickan som lekte med elden. Helt OK, men Män som hatar Kvinnor är bättre. MYCKET BÄTTRE!

Tjing-tjong-långkalsong!
/hannuus.

Fotbollsgala

Vad är en fotollsgala utan Zlatan? INGENTING. Zlatan är KUNG AV FOTBOLL, utan tvekan. Och att Mikael Persbrandt också är där gör saken ÄNNU bättre =)
Men var det fler än jag som skrattade när Marta och Zlatan gick upp på scen för att ta emot "Årets anfallare"-priset? Hahaha. MARTA RÄCKTE ZLATAN TILL BRÖSTET!!! Hahahaha. Det var kul! Antingen är hon Sjukt liten eller så är Zlatan Sjukt lång.... Hihi..
Och, hahaha, det roligaste av allt, en FULL BENGT ANDERSSON? Hahahaha.

Var hos Susanna tidigare och tittade på film, Da Vinci Koden. Den är väldigt bra tycker jag. Fast nu har ju inte jag läst boken, känner att jag vill inte läsa den efter att jag sett filmen, det skulle bara bli konstigt då.

Helgen har varit som den har varit. Präglats av i princip bara handboll och Viktor =) Fast det är inget som jag klagar över direkt. I lördags var det match i Borås. Förlust med 22-17, vi fick 2 röda kort och en massa andra utvisningar. Men värt att nämnas är att vi spelade 3 mot 6 i nästan 2 minuter, ställningen blev 1-1. Åsa kanonspelade i målet =)
På kvällen vad jag hos INEEEES och tittade på Svensson Svensson och Babben & C/O. Sjukt roliga program.
Återigen var det match på söndagen. DERBY DAGS mot Drott. Drottarna var självklart sugna på en revansch, efter att vi vunnit semifinalen i DM med 6 bollar. Det stor 9-7 i halvlek, men i början av andra ryckte vi ifrån och vann med hela 9 bollar, 26-27. Det ett tronskifte på gång i damhandbollen i Halmstad. HK Drott är inte längre de bästa utan det är VI - HALMSTAD HP!

Nu ska jag återgå till fotbollsgalan. Ska även ringa hjärtat sen =)
/hannuus.

älskade fredag

Gud vad jag gillar fredagar. Hade en bra start på dagen, vaknade bredvid den bästa människan i hela världen - Viktor <3. Att jag sedan hade slutade för dagen när klockan slog 11:00 är inget jag klagar på heller :) Hihi.

Helgen speglas bara av en massa handboll. Imorgon är det borta match i Borås. Kul resa. Samling tidigt, hemma sent :/ Ingen höjdare. Söndag är det sedan dags för dömning och sedan är det DERBYDAGS mot HK Drott i Sporthallen. Matchstart 16:30 för er som tänkte komma och kolla :) Gaaaah!

Dagen i allmänt kommer vara ganska lugn. Skall träffa Ines sen :) Du är typ bäst. Vi ska stå i shorren till a-lagsmatchen. Hrmf.. Kanske inte lika kul, men några måste göra det och denna gången offrade vi oss :) Hihi!..

Nu ska jag återgå till V.I.P.
/hannuus


GALET ROLIGT

Mitt allra allra sista höstlov är nu avverkat. Det har varit lungt och skönt - tills i fredags när jag entrade Halmstad igen. Hihi* Underbar stod på schemat med Petra och ett gäng till. Förfesten var ganska så rolig, hihi, gå in på http://www.youtube.com och sök på Stampa med Leroy . Hahahaha. SJUKT KUL!
Det vad mycket folk - som vanligt - på Underbar. Jag hade inte tråkigt en endaste sekund :D och när man inte har det - DÅ HAR MAN ROLIGT, GALET ROLIGT!

Det blev en sen hemkomst och jag skulle infinna mig med resten av domarna i DDUTV i Högskolehallen kl 10:00 för att döma Hallands Cupen -07. Gick trots huvudvärken och den konstiga magen, som gör att man känner sig spyfärdig när man börjar springa, VÄLDIGT bra! Sverige Cupen i januari? Kanske det kanske! :)

På kvällen ringer Petra "Ska du med ut ikväll igen??" Nja, väldigt tveksamt, då jag endast fått 4½h sömn föregående natt så lockade det inte särskilt mycket, men efter många om och ännu flera men så gav jag med mig och följde med. Det blev jag och Issa som hade en nykter utgång, och roligt vill vi väl inte direkt påstå att det var :-/
Var trots tråkigheten inte hemma fören klockan mycket och många fler timmars sömn än vad det var föregående natt blev det inte. 2 matcher var väntade, Halland - Blekinge, pojkar och Halland - Småland, flickor var väntade att dömas, men sen visar det sig att herr Johan Lind har gått och blivit sjuk och inte kan döma under dagen så då får jag döma sista matchen med Carro som började klockan 17:00... Hue! Snacka om att jag är trött nu.

En efterlängtad sömn väntar runt hörnet!
Bilder från förfesten i fredags finns på min bilddagbok: http://hannuus.bilddagboken.se

På återseende!
/hannuus


image25