Pengar växer inte på träd :(

Idag har det shoppats i massor. Eller ja, kanske inte i massor, men för mycket.. Ett par nya svarta stövlar har inhandlats och en klänning till det som stundar i slutet av maj :) Ja, vad ska jag säga, den är LILA. Resten får ni se sen :) Tihiii....

Lov är nog det bästa som finns. Det enda som är bättre är Viktor, och han skall jag hämta vid tåget kl 21 :) Så jag tror inte att det kan bli mycket bättre sen :) Ett lov där jag får vara med mitt hjärta! <3 2 år i februari. Helt sjukt vad tiden går fort! Den bara flyger förbi känns det som!

Har nyss ätit, spagetti med köttfärssås - sjukt gott!
Nu ser jag på TV, passar på att titta på dom kanalerna som jag inte har i lägenheten hemma i Halmstad. Typ TV3, Kanal 5, DR1, DR2 och MTV.

PUSS O KRAM - VI SES PÅ STAN!
/hannuus

P.
S besök gärna min bilddagbok:
http://hannuus.bilddagboken.se D.S

image20

2007.10.27 - LÖRDAG

Äntligen är det LOV. Igår präglades dagen av 2 prov och en match mot Sävehof. Proven gick väl sådär, och matchen gick inte alls bra. Vi förlorade - med ganska mycket. Resultatet är oviktigt, det räcker att jag säger att vi förlorade..... :-/

Viktor gick nyss. :-( Nu ses vi inte på ett tag. Lite jobbigt! Men ja, finns inte så mycket att göra åt saken. Jag håller på att städa nu. Tog en liten paus.. Sen är det samling kl 12 vid Sporthallen för färd mot Bromölla :-) Hihi. Vi möter Bromölla idag, det ska bli väldigt skoj. Med tanke på att vi endast är 9 spelare, varav en är Pernilla som är spelande tränare och 2 målvakter, så 6 ordinarie utespelare. Undra hur det kommer gå? Haha. Men jag hoppas på vinst! VI SKA VINNA!

Nej, nu ska jag återgå till städningen, måste damsuga också. Det är trist om något!

Au revoir!
/hannuus

Efterlängtat lov som väntar.

Återigen onsdag. Tiden går makalöst fort verkligen. Två dagar återstår av denna veckan, sen är det lov. Ett väldigt efterlängtat sådant. Tror inte jag tyckt att det ska bli så skönt med lov som jag tycker nu...
Jag saknar även Ines och Petra :-(

Men, mycket skall hinnas med till lördag. Ska snart laga mat, sen ner till tvätten och ikväll är det löpning på Galgberget sen kolla på Drott-juniorerna. :-) Niice! Imorgon blir det Varberg... Offra dig Mattias!! PLEASE! 2 prov på fredag, sen match på kvällen och på lördag, BROMÖLLA :-) Match först, sen LOOOV på riktigt. Skönt!

Nej, nu ska jag ta tag i mitt liv. Och förresten, för att förstöra för er som kollar på Prison Break och följer det på TV:n: Sara dör. Tro det eller ej. Hon blir halshuggen! :-/

Jag älskar dig Viktor. Du är mitt <3
/hannuus


Fullt upp!

Mycket skall hinnas med denna veckan.

Tisdag: Träning om 40 min, träning ikväll igen.
Onsdag: Träning på kvällen.
Torsdag: Varberg hela dagen. Missar religionsprovet...
Fredag: PROV i företagsekonomi, och förmodligen blir det att jag skriver religionsprovet då också...
Match på kvällen mot Sävehof.
Lördag: ÅKA HEM TILL BROMÖLLA. Även match I BROMÖLLA :-D Hihi. Längtaaaa!
Söndag-söndag: LOOOOOOOV!

Nej, nu måste jag slänga i mig frukost och packa väskan och sen dra till träningen..
Kom igen farfar! Du har vaknat iaf. Och det är positivt :-)

/hannuus.

Kom igen farfar, du klarar det!

Fredag, lördag och söndag har präglats med en massa känslor. Kärlek, gråt, bitterhet, skratt och glädje. Helgen har i helhet varit kanon.

I fredags var jag på bio med mitt hjärta, The Kingdom. En av de bästa filmerna jag sett på väldigt länge. Rekommenderas!

Klockan var ställd på 08:00 lördagmorgon då jag skulle infinna mig i Halmstad Sporthall innan kl 09:00 för att döma totalt 4 matcher. Senare på eftermiddagen, kl 15:15 rättare sagt, så skulle Halmstad HPs damjuniorer spela den första av 3 matcher i J-SM Steg 2. Då vi var tippade att komma sist i gruppen efter HK Linne, Mölndals HF och HP Warta var vinsten mot Mölndal med 21-20 en perfekt start!
Kvällen spenderades sedan i en soffa framför TV:n med 2 kanonbra filmer med Petra hos en kompis till henne. Kommer tyvärr inte ihåg vad filmerna hette? Minne som en guldfisk har jag emellanåt :-/ Hmm...

Klockan stod återigen på 08:00 även på söndagen. Samling kl 9. Matchstart kl 10. De som på förhand var tippade som klar gruppetta HK Linne stod nu för motståndet. Vi gjorde vår i särklass BÄSTA match för säsongen, och det var en jämn match hela tiden där varken vi eller Linne slutade kriga. Slutresultat: 19-19.
På eftermiddagen kl 16 var det Warta som gällde och vinst var det enda som räknades. Och vinst blev det, med 19-16. Då Vi nu hamnat på samma poäng som Linne  är vi delad gruppetta men åker ut på målskillnadATT ETT ENDA YNKA MÅL KAN GÖRA SÅ MYCKET!!! 

Färdigduschad och glad efter att vi spelat 3 kanon matcher men samtidigt lite besviken över att vi inte gick vidare så pratade jag med mamma och hade följa med Susanna, Mattias och Pontus till Österskans. "Farfar ligger på operation. Den stora kroppspulsådern har spruckit på ett ställe och de vet inte om han klarar sig." HUR TAR MAN DET????? Jag visste inte var jag skulle ta vägen. Tårarna bara rann. FARFAR DU MÅSTE KLARA DIG!
Pappa ringde när han kommit hem från sjukhuset igårkväll. Operationen hade tagit nästan 5 timmar och läkarna hade sagt att nu kunde man bara vänta och se... Hmm... :-(

Nu ska jag strax till skolan.
Kom igen farfar, du klarar det!
/hannuus.


YEAH YEAH YEAH

Ååh vad jag gillar onsdagar! Kan inte få bättre schema :-) Tihii.
Börjar 10:30 och slutar 12:00. Det är verkligen synd att klaga.

Ikväll är det match borta mot Kärra som gäller. Halmstad HPs Damjuniorer skall dela buss med HK Drotts Herrjuniorer som möter Kärra efter oss. Det ska bli riktigt skoj. Haha. ;-D
Kameran skall med i högsta beredskap. Jag kommer ju självklart få umgås med de roligaste och GALNASTE människorna som jag känner så förhoppningsvis kommer det bli en massa roliga foto :-)



Topp 5 bästa låtar just nu:

1. Hey there Delilha - Plain White T's
2. Are you ready - Three Days Grace
3. Teenage Dirtbag - Wheatus
4. The mixed tape - Jack's Mannequin
5. If only you - Danny (feat. Therese)



Topp 5 bästa TV-pogram just nu:

1. Heroes
2. Parlamentet
3. Stargate SG-1
4. Scrubs
5. Babben & C/O



Nu skall jag plugga, städa och börja med dom mentala förberedelsena inför matchen ikväll.

Take care!
/hannuus.

Och så var det...

...söndag igen. Men den är snart slut. Om 3½ timme typ. Tiden går makalöst fort.

Igårkväll var jag hos Susanna och kollade på TV sen kom Viktor dit också :) DU ÄR BÄST! Snart 2 år. Helt sjukt! Kan inte fatta det <3
Idag har jag tvättat och städat lägenheten. Kanon kalkon... Jag hatar verkligen att städa. Det är typ det tråkigaste som finns, och efter det så är det nog att diska... Hrmf!

Men jag får trösta mig med att det snart är Parlamentet på TV4 :D Det är typ ett av världens roligaste program. Björn Gustavsson REGERADE förra veckan :) Hihihi!

Tjejerna i Bromölla saknar jag. MYCKET! Kommer hem om 2 veckor, och då har vi inte setts på typ 2 månader :/ Hmm....

/hannuus.

Brrrrrromölla! That's meee!

Just nu finns det sjukt många människor som gör mitt liv kanon och Galet roligt.
Tack så mycket! Jag klagar verkligen inte. <3

VIKTOR
Ines
Petra
Martiniiiii
Tessan
- Susanna
Shemiiiiii



Det känns som om veckorna bara svischar förbi nuförtiden. Jag menar, det är snart 3 veckor sen det var Studentfest liksom och bara det känns som om det var denna veckan. Det är mycket att göra i skolan och det är mycket träningar, jag har verkligen ingen tid över för mig själv längre.... Hmm. Ska bli hur skönt som helst med höstlov om 2 veckor.



Igår var det iaf fest - som vanligt - hihi! Kul var det också... GALET ROLIGT! Hahaha. Mattias sa att han skulle supa mig och Tessan under bordet, men han hann aldrig det, eller ja, typ inte, för han söp sig själv under bordet först ;)Hahaha.... Lilla vännen!
Det som skiljer sig från förra gången:
 - Mer folk
- BETYDLIGT MER ALKOHOL
Fiii faen säger jag bara... Tihii!

Idag har det även varit match mot HP Warta i Alehallen för Halmstad HP's damjuniorer. Vinst med 2 bollar :) 26-24-
Nu har jag nyss ätit, skall hem till Susanna snart också det blir filmkväll, men håller på att lägga upp bilderna från igår på bilddagboken :D Hihi.
http://hannuus.bilddagboken.se/ . Besök den gärna!



Au revoir!
/hannuus

GUD...

...vad kokt potatis är gott :-) Känner att jag börjar bli som Håkan i Sune, jag skulle kunna leva på bara potatis om man hade kunnat det. Det är så sjukt gott. När kom jag fram till att jag är beroende av potatis? Tjaa, för ett par veckor sedan på en söndagskväll när alla andra var sugna på godis m.m så varjag sugen på kokt potatis... Helt makalöst!

Men tillbaka till vardagen nu. 
Imorgon är det derby mot HK Drott, DM närmare bestämt. Hoppas jag får spela :-) Det hade varit skoj... Ge 200% på träningen är ett måste, deträcker inte med 100.
Till helgen vankas det fest i stora lass. LÄNGTAR! Hoppas det blir lika lyckat som sist :-) Tihii... Eller hur, Petra? :-)

Just nu är det Stargate SG-1 på TV6, hinner dessvärre inte se klart det..
Måste köra till träningen nu nämligen......

JAG ÄR KUL OCH DU ÄR JÄVLIGT FUUUUUL! HAHAHAHAHA!
/hannuus


I'm BACK

Jag har aldrig mått bättre än vad jag gör nu. Sjukt synd att klaga. Jag har världens ROLIGASTE och GALNASTE vänner verkligen. Hahaha. Så har jag VÄRLDENS BÄSTA VIKTOR också :)
Ni förgyller mina dagar! Väldigt mycket!

Igår var det match i Åhus med damerna. Förlust efter att vi spelat skit. Hmm. Trist! Vi hade häng på dom och låg under med 3 bollar i halvlek. Det hade vi kunnat jobba ikapp, men det var något som inte funkade riktigt.... Vad??
Hemresan var rolig iaf :) Ines, Martinii och jag längst bak i bussen. Det kunde inte bli mer GALET. Jo, om Petra också varit där, men hon satt i bilen...

Idag skajag döma. Ska snart bege mig till bussen. Ända till Getinge skall jag. Typ världens ände. Eller ja, nästan iaf. Tror till och med att Bromölla är större ;) Hihi!
Sen skall jag titta på handboll med Tessan och Martini. Teamet och sen juniorerna. Grabbarna grus skall spela..
Och ikväll ska jag träffa mitt hjärta eller så blir det utgång med Petra. Kul vilket som, men Viktor hade varit bäst :)

Långhelg som vanligt för min del också. Är ju då ledig VARJE måndag. Synd att klaga, och så har jag endast en lektion på fredagar, eller ja, ibland 2, beror på hur jag väljer att lägga mitt schema... Men ändå!

Nej, nu måste jag bege mig..
See you later aligator!
/Hannuuus.