Göteborg och The Studio



 

lägger upp dessa 4 bilderna bara, men det funkar :) gillar dom iaf! huvudsaken.

dagen igår spenderades i Göteborg på The Studio med malin och rebecca. alla fick jätte bra bilder verkligen! vi hann även med att träffa jonas och käka kebab. sen hann jag träffa kos i stan. han tog ju trots allt studenten :D kommer en bild i slutet :P haha.

 

vad bjuder dagen idag på då? ska snart äta lunch, blir kycklingvingarna från jobbet. riktigt goda är dom. sen håller jag på att packa, snart klar, sen bär det av mot jobbet för att sen köra till bromölla-town. ikväll är det feeeest för mina kusiner som precis fyllt 20. kommer bli galet :) eller hoppas på det iaf! plus att jag hoppas det blir bra väder ikväll, för i halmstad ÖSER verkligen regnet ner just nu - ingen höjdare! fast man har börjat vänja sig efter 5 år här. är det sol är det X i taket.

 

nu måste jag keeeeka, sen packa klart sen åka till jobbet. börjar kl 14. blä. vill bara hem verkligen! JAG SAKNAR MAMI OCH PAPI! <3<3<3

 

herr alexander kos.

 

ciao amigos.

<3 H

 


Följ min blogg

bloglovin

Följ min blogg med Bloglovin'. Har typ 4 prenumeranter. Hahaha.

Klicka på bilden :)


love at first sight

don't know var to starta. varit en sjukt bra dag :) ute och gått med malin. en helt underbar eftermiddag har det varit verkligen! sen har jag jobbat och nu ikväll pratat med min favvo linnsan :) hihi.

jobbar morgon imorgon, 7-12, sen bär det av till göööteborg för the studio. kan nog bli bra. får hoppas man fastnar på några bilder iaf ;)


längtar...

aaa, det är något jag gör efter helgen. tror inte jag haft sån hemlängtan sen jag flyttade hemifrån som jag har nu! helt sjukt. jag saknar min mamma, min pappa, och tro det eller ej - min lillebror lite också faktiskt.

hittade bara denna bilden på dom som dom var på tsm från julafton -09, men den funkar :) haha.


nu är det sov dags.
i'll dream of - YOU.
<3 H

baby, goodbye

hemkommen från jobbet. ser på the proposal nu. med sandra bullock. den är verkligen underbar den filmen :) me like och den rekommenderas väldigt starkt till er som inte sett den ännu :)

satte just igång tvn efter filmen också och eurovision semifinal är igång med serbiens bidrag. och efter han sjungit eller vad han nu gjorde kläcker kommentatorn ur sig "ja, och så var det kul och se att emil i lönnerberga vuxit upp i serbien". helt ärligt, vilken jävla cirkus eurovision är :S blä!

nu ska jag till maxi.
<3 H

smile

dåligt med updatering sista dagarna, sorry. men det har varit helg, skyller på det ;) hoppas detta kommer bli en bra vecka. jobbar dock, men wtf. torsdag blir det göteborg. är medbjuden på the studio av min kära vän och granne malin :) vad bjuder dagen idag på då? jobb iaf, 15-20.30. tar det som det kommer fram tills dess!

klickade hem några sköna grejer igår, mee laaajk!

grej 1: lila linser från fargadelinser.com , pris 149kr/par



grej 2: en ny bikini överdel från nelly.com , pris 98kr

 

grej 3: mest nöjd över :) me like a lot. en klänning som också är från nelly.com , 249kr

 

nu: smallville!

<3 H


bilder från lagfesten :)



sorry

ingen blogg igår.. var fullt upp verkligen, hade inte datorn igång i princip. fredagen var trevlig! jobb 9-13 igår (lördag), sen var det helt UNDERBART väder ute, så när jag kommer hem joinar jag grannarna i trädgården :) mycket trevligt! sen var det laaaagfest :) gör ett inlägg med bara bilder när jag lagt över alla. enklast.

men lagfesten igår. haha. man har verkligen aldrig tråkigt när man är med laget :) sen skulle vi till mårtensson runt midnatt, men då det är leg 23 där så kommer inte jag in för att jag är för liten. bra jobbat mamma och pappa! so i went home, och björn och magda + några till var hemma hos dom så joinade dom ett tag. mycket trevliga grannar man har :)

hade även hoppats på fint väder idag. men icke, VAR ÄR SOLEN???? jag som hade hoppats på att få njuta av dig idag också :( så nu får jag kolla film - såååå synd ;) fast ska dock grilla sen. färdigmarinerade bbq drumsticks :) mumma!

movie star, oh movie star. ohohoh.
<3 H

live från gamletull

sitter hos erica på förfest. kameran är givetvis med. bilder kommer imorgon! lovar :D
precis som erica kommenterat i förra inlägget så var rosévinet riktigt gott. rekommenderas starkt! lord zinclair heter det, kostar 55kr på systemet :) galet!

ikväll blir det mårtensson. jobb imorgon dock. men whatever! man lever bara en gång! wooha. imorgon är det lagfest! det gillar vi... :D

erica och sanna hälsa till er också :)

love is on fire
<3 H

it's friday...

.. and i'm in LOVE.

vädret är helt underbart ute! eller det blåser lite :S vilket är ett minus. men det är fredag! och då klagar man inte. är ledig denna helgen också, och det ska bjudas på fest, gemen, sol, och fest igen :) längtar efter att få korka upp mitt rosévin jag köpte häromdagen, som jag också länkade till här i bloggen för några dagar sedan.

nästa helg: skåne. jag saknar verkligen min mamma och pappa! och mina kusiner - sara och
malin.

bild 1: dagens outfit. ganska tråkig. fast gillar mina oranga shorts :)
bild 2: såg på vakna med the voice igårmorse. frida fahrman var där och visade nagellack. guld ska det tydligen vara. letade därför fram mitt guldiga nagellack!
bild 3: gick på känsla :) haha.




keep your dreams alive.
<3 H

JAG DÖÖÖÖR!!!!

måste lägga in denna också. hahahhaahahahaha!


sex on fire

hemkommen ifrån jobb och torsdagen den 20 maj är snart över. var en lång och jobbig dag. händelserik också, har hunnit med en massa känns det som! därav att jag inte hunnit blogga något. smäll ni får ta helt enkelt :)

varit på hhf-kansli och fixat lite, sen skatteverket och fixat med kompleteringarna till min deklaration, malin har åkt hem till värmland för helgen och sen var det jobb 13.30-20.30. gud så mkt det har varit att göra!! dessa jädrans bananer! 4,90kr/kg är väldigt billigt ;) haha.


annars då? ser livvakterna nu. det är fortfarande 17 grader ute och vindstilla. underbart!

hahaha, prata just med min kära domarkollega, maria, också. hahahhaha. hon berätta en rolig sak, och kom då att tänka på när vi dömde dm-finalen för herrjuniorerna. hahahaha. jag vill verkligen inte hänga ut någon eller så, men ja, vad sägs som en stor hoodtröja, minsta hotpantsen ni kan hitta, hudfärgade strumpbyxor och sen ett par svarta pumps till det. åh ja, det var varmt ute vill jag lova! si sådär 3-6 grader ;) hahahha. men men. tur att vi alla inte ser likadana ut!


ska se klart my movie nu, och hoppas på att det inte åskar inatt, för då kommer jag inte kunna sova och då kommer jag vara jätte rädd :( fler som är rädda för åskan? :S


come and play with my desira
<3 H

run this town

igår var kanske lite väääl överdrivet att blogga 3 (!!!!!) gånger! hallå eller? hade jag inte mkt mer vettigt för mig? verkar inte som det.
dagen idag har varit både bra och dålig. jobbade imorse, 7,30-12, verkligen synd o klaga! hem, följde med malin till systemet. köpte mig en flaska rosé.
lord zinclair. mmm, mumma.
idag har det varit handbollsträning också :) sjukt härligt att äntligen träna med boll igen, dessvärre är ju inte min axel riktigt hel fortfarande. ska ringa sjukgymnasten.

sen är det ju denna här fucking jäkla kompletteringen till deklarationen jag fått. med resor till o från arbetet, vilket för min del är resor till och från dömning bla. jävla skatteverk :S varför ska dom krångla så, fattar typ inte så jätte mycket, och allt ska vara inskickat på fredag, så imorgon måste jag hänga på låset till sk-v så de får hjälpa mig, för jag blir gaaaalen på detta här verkligen!!! BLÄ!

kolla just på life of ryan också :) bra serie!
ser framemot helgen också. YEAH!

nu: efterlyst, sen dusch.

<3 H

wonderful world

helt UNDERBART väder ute verkligen. jag och malin har legat ute i solen i några timmar, hur gott som helst. sjukt synd att klaga!

har egentligen inte fått så värst mkt gjort idag mer än att jag var inne hos 3 med min telefon då jag inte haft någon täckning som jag skrev i förra inlägget. och mycket riktigt, de har gjort en uppdatering i nätet inatt och alla sim-kort klarade inte av denna uppdateringen så nu har jag fått mig ett nytt. vilket innebär mitt 3e(!!) sim-kort på lite mindre än ett år! haha. smäll man får ta kanske. men ingen större skada skedd denna gången :)

har även varit jätte duktig och sökt en massa roliga jobb idag. kan ju hoppas något går vägen. annars blir det plugg till hösten som planerat.

nu ska jag dra på mig inlinesen(stavningen???). kanske våldgästa linnsan :) i miss her like craaaaazy! fast fick just veta att hon är hos jesper och firar hans lillasyster som fyller 15, så där sprack dom planerna :(


bjuder på denna bilden på min man ;) grrrr!


<3 H

 


Memories

Idag är jag ledig och allt, både från träning och jobb, men det blir nog en runda på inlinesen i em :) Skönt väder ute!
Vad bjuder dagen annars på? Behöver diska och dammsuga lite. Måste in till 3 också. Har ingen täckning på telefonen? Helskumt, ingen aning om varför, har haft det sen innan 4 imorse.

Stretchingen igår gjorde sitt, klart att jag känner av träningen från igår, men inte så värst mkt :)
Johan är vid liv ockås, var lagom orolig där ett tag.

Nu ska jag diska - booring!

Song of the day :
Kelly Clarkson - My life would suck without you

<3 H

Love lockdown

Let's see, det har varit en ganska bra dag. "Jag är nöjd" som Kicki skulle sagt :) Jobbade morgon idag, ganska skönt faktiskt. Bra kampanjer denna veckan. Risifrutti 5 för 30kr. Me lajk risifrutti. Tänker dock bara på risifrutti-reklamen från TV med Magnus Samuelsson. Hahaha. Sjuk bra!

 

Har tränat idag också med laget - äntligen! Har verkligen saknat det och nu är försäsongen igång. Ska inte säga äntligen, men träning som träning :) Skönt att vara igång igen iaf.

 

Vill ge er ett filmtips också innan jag rundar av, The Blind Side. Med bla Sandra Bulluck som spelar riktigt jäkla bra verkligen. Sevärd film. Klicka på filmtitlen så skickas ni till youtube för en trailer :)


Love lockdown
<3 -H


fest...

.. i linns keps.

vi söker en laser, ni vet en sån man hade när man var mindre, som man kan byta motiv på, vi vill ha en med ett hjärta på. så vi kan lysa in på grannen! we like his six-pack <3<3<3



movie of the day

ny-gammal film blir det idag; i love you beth cooper. galet rolig film med hayden panettiere (heroes) och paul rust. han har inte gjort några större roller tidigare.
paul rust spelar dennis cooverman, en nördig avskedstagare på studenten som förklarar sin kärlek för den hetaste och mest populära tjejen i skolan, beth cooper (hayden panettiere, mitt under sitt tal på studenten. till sin förvåning dyker beth upp utanför hans dörr samma kväll och hon bestämmer sig för att ge honom den bästa natten i hans liv.
väldigt sevärd! nedan kommer trailer :):):)


 





dagen annars i all ära,
jobbade imorse, 7-12.
ska ut på en powerwalk med
malin nu. sen ska jag träffa LINNSAN.

ciao.
- h

this is a good year

jahopp. hej-hopp-galopp. inte varit här sen i januari. 22 för att vara mer exakt tror jag. mycket har hänt. tillräckligt mkt för att det inte behöver rabblas upp här.

mycket film har iaf setts :):) me like! har ett par, eller 3 filmer, att rekommendera som ligger väldigt varmt om hjärtat! klicka på dom för att komma till trailern :) Avatar ligger i en heelt egen klass verkligen, den är insane. kan inte beskrivas i ord! måste ses utan tvekan, vilket jag tror de flesta håller med om som sett den :)

-
Law Abiding Citizen
- Dear John
- 500 days of Summer


idag är det kristihimmelfärds(?), eller vad det nu heter. 1 år sen rånet också :/ om man går på helgdag eller vad man ska säga, annars är det 21 maj. börjar jobba kl 17 idag med, får la se hur det går.
vill verkligen hitta en ny lägenhet också, en större. more space liksom! i need it.
återkommer kanske ikväll.


live your dreams.
- h