artmade - mary j

glömde lägga in denna i förra inlägget.
grymt bra låt. listen and enjoy.



this pain inside is killing me.

ja, den gör det. blä. hata.
känslan går inte att radera bara. jag vill bara sudda ut den just nu. ta ett suddigummi och bara börja sudda, precis som om allt var ditmålat med en blyertspenna.

du - och ingenting annat.
livet är bara en viskning.
tiden har stannat.
du, du - ingenting annat.



är just nu väldigt trött på det otroligt strukturerade livet jag lever. för att hinna med jobbet, dömningen, träning och framförallt mina vänner. man ska inte behöva kolla i kalendern när man ska hinna träffa dom, men så är tyvärr fallet för min del - och så vill jag inte ha det!
som jonas sa häromdagen: "snart är det uppehåll från dömningen och då får du vila lite iaf."
men nejnej, listan som kom för dec har vi bara 10 matcher på visserligen vilket är skönt, men de sista matcherna går den 20 dec, om vi inte ska åka på junior elit som är 18-20dec, sen blir det förmodligen jobb 21-23, bromölla 24-25, tillbaka till halmstad 25 el. 26 sen göteborg och norden cup 27-30. på rak arm utan att ha kollat i kalendern så kan jag säga att den 26 december är den dag jag vet att jag inte har någonting alls inplanerat som kommer härnäst. och det är fanimej helt jäkla sjukt.



blä. nu ska jag nürda lite, sen och simma några tusen meter och ikväll är det handboll. drott-sävehof. gruppen jag tillhör har kio sk och lotter ikväll.

aja. keep up the good work.
jag saknar dig.

<3 h.

hjärtat,

jag mår inte bra när jag vet att du inte mår bra.
jag vill vara hos dig. känna din värme, din kärlek.
jag tänker på dig hela tiden. jag saknar dig!

kvällens tanke..

torsdag. igen. igen. igen. igen. usch och fy. säger det i iprincip varje inlägg att veckorna bara springer förbi. "tiden går fort när man har roligt" sägs det, och kanske är det så också. eller det ÄR så.
träningen går bra, jobbet går bra, dömningen går bra och mina vänner är helt underbara.

såhär kul hade jag och linn på max i tisdags efter inventeringen på jobbet. hahahha.
watch and enjoy ;)




dagens tankar går till jesper. <3


och nu ska jag försöka förstå mig på the sims 3, haha. började i eftermiddags, men tar nog ett tag innan man kommer in i det.
imorgonbitti är det jobb 7-12, sen om det hinns, så luncha med johan, till gymmet och simma och på kvällen blir det bio med viktor som är i halmstad på visit. hittade även bilderna från nyår 06/07, förstår ni var länge sen det är? i ren elakskap så lägger jag upp en här ;)


<3

I know that you are something special
To you, I'd be always faithful
I want to be
What you always needed
Then I'll hope you see the heart in me

You're the one I wanna chase
You're the one I wanna hold
I won't let another minute go to waste
I want you and your beautiful soul






veckorna kommer märkligt tätt.

torsdag. igen. känns som om veckorna kommer märkligt tätt nuförtiden. jag menar, det har ju trots allt gått en hel vecka sen det var torsdag sist, men det känns ju typ som om det gått några dagar bara! hue.  någon som har en förklaring?

om 2h och 20 min fyller viktor även 20. grattis till honom!
imorgon är jag ledig och idag har varit en händelserik dag.
jobb imorse, någon snubbe som gjorde något han inte ska göra, emir var på löprunda efter, polisen, vittnesmål osv osv, simmat 1500m (riktigt skönt) sen skulle jag dömt nu ikväll men matchen blev inställd. så ist fick jag 200kr för att åka till alehallen och hem ;) hehe. ibland ska man ha det bra.

har även pratat med min heliga man ikväll :) mys. nu ska vi bara få allt att försöka gå ihop med scheman osv. blä. inte det lättaste vill jag lova :/ men men. får la se vad som händer.

nu ska jag nürda lite sims och kolla film :P mohaha.
keep up the good work.

SAKNAR DIG!
puuss

someday is gonna be the day

i don't believe that anybody feels the way i do.
about you now.
you're my wonderwall.




tisdag. ett tag sen en "riktig" update kom.
var i karlstad hela förra veckan typ hos min heliga man. sjukt mysigt och jag saknar honom! inget nämnt inget glömt helt enkelt.
helgen bestod av jobb fredagkväll och sen utgång med den bästaste linn :) det blev underbar på mårtensson och det var faktiskt en hel del folks där vilket var nice.



lördagen bestod av jobb och på kvällen var det överraskningsfest för vår alla fredrik "sunkan" sundqvist. mycket trevlig tillställning med diverse tävlingar och god mat och dryck. dock slutade kvällen på tok för tidigt då de alla bangade utgång utom jag typ. blä på er! ;)
söndagen var det dömning, aik tog tyvärr sm-guld, vinst för a-laget, malins fönsterruta på förardörren blev sönderslagen (att folk inte kan slå sönder sina egna saker ist, hela bilen var full av glas, och som jag och malin sa, "ska de förstöra kan de väl lika gärna ta något också?")

helgen får (¤) (¤) (¤) (¤) (¤) (4 av 5)

!!!

JAG SAKNAR DIG! Gaaaah, trodde inte jag skulle sakna dig som jag gör. Men blääää!
Vill vara hos dig NUUUUU!