Grattis Danmark

Helgen är över, vilket innebär att veckan också börjar lida mot The End, handbolls-EM 2008 är nu också över och som slutsegrare står Danmark. Kan inte göra annat än att säga GRATTIIIIIS! Finalen var riktigt bra att se, en jämn man där de som krigade bäst vann. Kroatien fick se sig besegrade när deras tränare fick rött kort med endast 5 minuter kvar. Illa.

Helgen har varit vääääldigt rolig vill jag lova. Äntligen är vi tillbaka till det gamla vanliga, jag har ärligt talat saknat det :-)
I fredags var det Underbar vilket innebar utgång. Det var det gamla vanliga gänget på förfesten med några undantag. Singstar stod för underhållningen och när endast sista omgången av 7 återstår i party-fighten, där man skall skicka micken runt i laget , så blir det Poison med Alice Cooper. Ställningen var just då 6-6, vilket innebar att det skulle bli Poison som skulle avgöra om det skulle bli killarna eller tjejerna som skulle stå som slutgiltiga segrare. Vilka vann då? TJEJERNA!!!! Vi vann med ca 2000 poäng vilket var väldigt skönt då killarna hade tagit ut segern i förskott :-D Hihi..
I lördags var det först Sverige-Norge som gällde, och ÄNTLIGEN är Sverige tillbaka i handbollens finrum. Vi slutade på en 5:e plats, är klara för VM 2009 och ett kval till OS 2010 väntar nu på oss :-D Känns väldigt bra. På eftermiddagen var det junior-match mot Kärra som gällde, dock blev det förlust med 21-28 eller 22-28, kommer inte ihåg... :-S
Idag, söndag, har jag dömt och har nu blivit 300 kr rikare. Värt att nämna. Haha. Susanna kommer hit snart också, då blir det Monopol :D Vilket var en herrans lång tid sen vi spelade nu :-)


Puss o kram.
/hannuus


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback