ASPERO FOR LAJF

ASPERO FOR LAJF är det som gäller nu. Vi är vidare till nästa steg i skol-SM efter tre raka vinster mot Sannarps, Olympia och Linné. Riktigt gott satt vinsten mot Sannarp :P Det kommer vi inte glömma i första taget :)

Veckan har förövrigt varit mycket intressant. I måndags var jag och Jecka på Ge-Kås i Ullared. Mycket trevligt vill jag lova. Tisdagen bjöd på Lussevaka. Många intressanta människor man stötte på :) Haha.
Onsdagen bjöd givetvis på skola där inga var direkt pigga. Vi var mer döda än levande vill jag lova. Jag somnade på engelskan och Moa och Tess lyckades hålla sig vakna med nöd och näppe. På kvällen väntade match för trion. Gubbarna/Wargo stod för motståndet och en del hemska scener utbröt. Ines och en G/W spelare gick ihop på mittplan. Ines flög åt ena hållet och hon andra åt andra, och det Blödde!! Väldigt mycket! Ines tand gick igenom läppen så den sprack, så hon har nu fått sy 12 stygn och har en lätt hjärnskakning :S Inge vidare bra direkt! :/ Hmm....

Idag ska jag ta det väääääldigt lungt. Imorgon skall jag och Tess döma 7 matcher. "Goa julapengar" som vi säger :D Och visst är ekonomin inte den bästa just nu så här i juletider :/ Efter dömningen bär det av hem till familjen Nordvall för julmiddag, och sedan bo, Casino Royale, på kvällen med mitt hjärta :)

Endast 4 skoldagar kvar, sedan är det jullov, så oerhört skönt. Men mycket skall hinnas med på väldigt kort tid nu. Har BARA 2 prov, en webbsida, Nk inlämning, Smed-redovisning och en PP-pres. i engelska som ska redovisas kvar :/ Hmm. Och till det ska jag hinna gå på handboll på tisdag, Drott-Trelleborg, och spela match själv på onsdag hemma i Sporthallen kl 19:20 mot Särökometerna. Känns inte helt OK.

"Stressa inte när du äter, du kan få håll"
/Hannuus

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback